9 yaş küçük sevgili ile evlenmek ileride sorun çıkarır mı?

ben 35 yaşındayım sevgilim 26. üç senedir beraberiz, pandeminin başında başladı ilişkimiz ve kısa bir süre sonra beraber yaşamaya başladık. hollanda’da yaşıyorum sevgilim de hollandalı. ama burada bilr bazen insanlar şaşırıyor yani bir şey söylemediler ama bir an bakışları anlık olarak değişiyor oradan anlıyorum. yakın bir zamanda hamilelik şüphesi yaşadım ve yanlış alarmmış. ama ondan sonra ikimiz de ortak bir çocuğumuz olmasına karar verdik ve o şekilde bana evlenme teklifi etti. kabul ettim çünkü hiç birini bu kadar sevdiğimi bu kadar iyi bir ilişki yaşadığımı hatırlamıyorum. annemlere söylediğimde ilk tepki çok yaş farkı yok mu gibi sorularla kafamı karıştırmaları oldu. şimdi gençsin ama yaşlandıkça enerjin azalacak farklı şey yapmak isteyebilirsiniz arkadaş gruplarınız vs. gibi şeyler dinledim. şu an için herşey gayet iyi bu arada. birbirimizin arkadaşları ile iyi anlaşıyoruz. gerçi onun arkadaşları ondan 4-5 yaş büyük o yüzden de olabilir. ileride nasıl olur bilemem ama son üç senedir hiç bir sorun olmadı. etrafınızda kadının daha büyük olduğu evlilikler var mı

1. Tam benle aynisin suslu esimle 9 yas fark var  ben 93luyum o 2002li hayattaki en mutlu iliskim

27 temmuz 2023 15:55

2. KENDINDEN 9 YAŞ BÜYÜK BIRIYLE EVLENMEK ISTESEN HEMEN HEMEN KIMSEYE GARIP GELMEZDI. SIRF ERKEK BÜYÜK KADIN KÜÇÜK OLMALI DIYE BELLEDIKLERI IÇIN BÖYLE TEPKILER GELIYOR.

NE GÜZEL ANLAŞMIŞSINIZ MUTLUSUNUZ KIMSEYI TAKMA SÜSLÜ MILLET KONUŞUP DURUYO

27 temmuz 2023 15:55

3. benim akrabalarim arasinda benim bildigim 3 cift var kadinin buyuk oldugu ama genelde 4 yas fark var. bu ciftler de gayet mutlu olanlar. 9 yas ne kadar sorun olur bilemedim. ama ilerde sorun olursa ilerde dusunursunuz. sonucta yas farki olmadiginda ilerde sorun cikmayacaginin garantisi yok ki.

27 temmuz 2023 15:57

4. a2'nin yorumu üzerine evet, kimse tepki vermezdi ama burada biri kendimden 9 yaş büyük erkek arkadaşım var dendiğinde o sizi manipüle eder, egosunu gençliğinizle tatmin ediyor vs deniyor( ben de böyle düşünüyorum bu arada) o yüzden kadın erkek eşitliği anlamında aranızdaki yaş farkı fazla diyorum süslü.

27 temmuz 2023 16:01

5. kendisi istedikten sonra kime ne?

27 temmuz 2023 16:01

6. Süslü sözlüğün iki yüzlülüğü. 26 yasında genc kıza napcaksın kart erkeği denirdi. Bana göre cinsiyet fark etmeksizin 9 yaş çok

27 temmuz 2023 17:03

7. Anon1 2002 liler liseden mezun oldu mu ne zaman evlendin yuh yaa çoluğumuzu çocuğumuzu sokağa da salamayacağız.

27 temmuz 2023 18:37

8. Turk degil kizlar askerlik falan yok

28 temmuz 2023 02:09

9. s1 ssin yan hesabı. ss soruyu sorduktan iki dk sonra cevap girmiş :d nasıl o esnada senle tıpatıp aynı yaş farkı olan biri denk gelebilir allah aşkına :d

28 temmuz 2023 12:44

10. 32 yaşındayken 23 yaşında biriyle ilişkiye başlamışsınız. Yani inanılmaz gerçekten bu insanlarla oturup konuşuyorsunuz. 30 yaşındayım 23 yaşında kardeşim var. Arkadaşları vs. Hayata atılmaya çabalayan bir grup aklı havada insan gibiler. Her neyse siz şimdi benim sevgilim çok olgun amaaa diyeceksiniz zaten.

Yani 9 yaş kadın da büyük olsa erkek de büyük olsa çok fazla bir yaş farkı.

28 temmuz 2023 14:54