açıldım ama saçlarımı nasıl yapacağımı bilmiyorum? nasıl şekillendirebilirim ve hangi ürünleri kullanabilirim ?

burası biraz ağlama duvarı gibi olacak ama 10 yılın sonunda nihayet açılıyorum diyebilirim ancak yıllardır kapalı halime alıştığım için açık halim bakımsız geliyor zira şampuanla yıkayıp havluyla kurulamaktan başka bir şey yapmadım. düzleştiriciyi sonradan aldılar o yüzden bildiğiniz ütülüyordum açıkken ve saçlarımın şekli dalgalı düz arası bir şey ve çok seyrek alnım baya açık kenarlardan bile. ben de kakül kesmiştim gayet güzel duruyor uzadıkça perçeme dönüştü o da güzel ama seyrek olduğu için alnımın bitiminden kel gibi seyrek görünüyor.  fotoğraf paylaşmayı bilmiyorum o yüzden yüz şeklimi tarif edeceğim kemikli bir yüzüm var ve çenem elmacıklarım çıkık yan profilden pek hoş durmuyorum bence. kafam da küçük çünkü çenem ilerde kalıyor dudaklarım da ince biraz garip görünüyorum.  saç bakım sütü köpüğü vs vs şeyler var ben ne kullanabilirim? saçlarımı kızıla boyadım ama aktı tekrar boyayacağım ve sonrasında şekillendirmeyi nasıl yapacağımı bilmediğim için size sormak istedim.  ürün tavsiye ederseniz çok sevinirim ama crueltyfree ürünler kullanıyorum onu belirteyim. ve şekillendirme konusunda tavsiyeleriniz varsa talibim. gürleştirme konusunda aktarlardan yağ karışımı yaptırmayı düşünüyorum ama sizden tavsiye gelirse göz önünde bulundururum. buraya kadar okursanız bile bana yeterli çok teşekkür ederim iyi geceler herkese

1. hayır hevesimi almak için kapalıyken boyadım :') komşu boyamıştı hatta şimdi boyayı aldım kendim boyayamıyorum shhshdh

28 eylül 2023 01:44

2. Sacin seyrekligi icin once bir dermatologa gidin kan degerlerinize baktirin. Biotin, folik asit, tiroid gibi degerlere bakiyorlar. Bunlarin eksikligi de saci olumsuz etkiler. Takviye vitamin almaniz gerekebilir.

Urun olarak bioblas siyah sarmisak ozlu sampuan kullaniyorum. Biberiye suyu/badem yagi karisimini sac diplerine tonik olarak uyguluyorum masaj yapiyorum. Biberiyeden ben memnunum ama sacimi kuruttu diyenler de var. icine yag ekledigim icin olabilir bende olumsuz bir etkisi olmadi ve saci gercekten gurlestirdi. 2 haftada 1 de hc care yag ile maske yapip bekletip yikiyorum. Yalniz kizil saci akitiyor benim de sacim kizil. Gurlestirene kadar daha dogal tonlara donebilirsiniz veya takmayin yani kizil sac akar yapacak bir sey yok.

28 eylül 2023 08:05

3. evet süslüm tahlil verdim biotin kullanmamı doktor söyledi hap alıyorum iki gündür. yağı nasıl kullanıyorsun direkt damlatarak mı?

boya akarsa aksın yeterince aktı zaten yeter ki gürleşsin :')

dediğiniz maskeye de bakacağım çok teşekkür ederim kusura bakmayın geç döndüm ama

30 eylül 2023 03:30

4. Biberiyeyi fis fisli siseye koydum. Sac diplerine fis fislayip masaj yapiyorum durulamadan birakiyorum.  Banyo yaptikca temiz saca yapiyorum bunu. Yagi da 15 gunde bir dipten uca komple uygulayip sacimi topluyorum. Tulbente sarip en az 6-7 saat bekletip yikiyorum.

30 eylül 2023 08:07

5. a3 süslüm çok teşekkür ederim yapacağım bunları 🥺❤️

1 ekim 2023 18:29

6. a4 şekillendirmeyi bilmediğim için direkt düzleştiriyordum çünkü doğal hali çok bakımsız ve karışık duruyordu. dediğiniz markaya ve o metoda bakacağım. çok teşekkür ederim gerçekten ❤️❤️

1 ekim 2023 18:37