yeni
popüler
    sorular içinde ara
    yeni soru sor
    son sorular
    son cevaplar
    kategoriler
    • süslü
    • moda alışveriş
    • kuaför & güzellik merkezi
    • sağlık
    • spor
    • gönül işleri
    • aile arkadaş ilişkileri
    • cinsellik
    • eğitim & kariyer
    • seyahat
    • pet
    • sanat
    • bürokrasi
    • diğer
    12 yanıt
    • linki kopyala
    • şikayet et

    açiliyim mi napiyim çocuğa tavsiye lütfen

    Süslüler biraz uzun olabilir ama ayrıntılı anlatmam lazım. Şimdi baya hoş bulduğum bi çocuk var bi derste. Senenin başında aynı sınıfta olduğumuzu görünce çok heyecanlanmıştım. Ama o zaman öyle önemli görmemiştim. 2 yıldır tanıdığım, benim bölümümden ama hiç bi muhabbetimiz olmayan bi çocuktu. Şu an bu dersi alan tanıdıklarından sadece ben varım. Bi gün merdivenlerden inerken rujhastasi deyip ders hakkında bi şey sordu. Ben çok şaşırdım hani benim adımı nasıl biliyo demek ben de onun dikkatini çekmişim diye düşündüm. Sürekli bakışlarını da yakalıyordum zaten. Sonra ortak arkadaşımızdan benim numaramı istemiş ona derste imza atmam için. Bunu alışkanlık haline getirdi ve sürekli imza istemeye başladı. Sorun imza değil ama muhabbetimizin sadece ders olması beni sıktı yani. Çünkü çocukla aramızdaki sohbet ilerlemeyince birbirimizi tanıyamıyoruz. Biraz da utangaç bi kızım bu konularda ben de ilerletemedim. Derste bi erkek arkadaşımla oturuyoruz hep. Çocuk bana o arkadaşın imza atar mı dedi ve o çocuğun ismini de biliyodu. O çocuğa sordum tanıyo musun diye hayır dedi. Yani benle ilgili olduğunu anlayabiliyorum ama kimse ilk adımı atmıyo artık ben atiyim diye düşünmeye başladım. Çocuk onu reddetmemden mi korkuyo yoksa sadece ders hakkında bişeyler sorduğu bi kız olarak mı görüyo beni onu da anlamadım. Bugün de derste bi çocuk benden numaramı istedi falan ve hoşlandığım çocuk iki yanımdaydı. Bunu duymuşsa iyice benden uzaklaşmasını istemiyorum. İnstagramda takip mi etsem diyip kendime yediremiyorum. Napiyim bu çocuğu lütfen tavsiye verin.

    1. instagramdan takip edin gerisi gelir.

    20 nisan 2017 15:46

    2. Umarım alışkanlık haline getirip sizi kullanmaz veya sürekli sürekli sadece imza için rahatsız etmez ama bence eğer kesin eminseniz neden gelmedin bugün falan diye tatlıca sorabilirsiniz emojilerle falan böyle bi başlangıç başlatabilirsiniz konuşmak istiyosa eminim bir şeyler söyleyecektir muhabbet açılır zaten ... ders hakkında ne kadar sıkıcı/en sevdiğim ders bu falan gibi muhabbet edebilirsiniz yeri gelir alakalı anınızı falan anlatırsınız ilerler yani çokta dert etmeyin önemli olan konuşuyor olmanız ^-^

    20 nisan 2017 15:47

    3. kafanda akla deve yapmadan direkt rahat ol. ondan hoşlanıosun gibi diil de, arkadaş oluyomuşsun şeklinde yaklaş. bu konuda cok agzı yanmış biri olarak diyorum ilk adımı asla atma yani evvela arkadaş ol, devam ettirmiyosa seni görmeye çalışmıyosa muhabbeti ilerletmiosa topukk.

    20 nisan 2017 16:19


    4. bi de anonim girmişsin soruyu ama nickini yazmışsın amman dikkat :)

    20 nisan 2017 16:27

    5. insan bir olayın içindeyken en ufak bir mesaj bile gözünde nasıl büyüyor ne anlamlar çıkarıyor ve atmamak için sebepler üretiyoruz. mantıklı ve mesafeli şekilde muhabbet etmeye çalışırsan bu kızın bende gözü var diye düşünmez direkt zaten.

    madem o senin no nu pat diye istemiş birisinden sen de havadan sudan bişeyler yazabilirsin böyle orta yollu biçimde. hafif emojiler tatlılıklar falan:d ben de şimdiki sevgilimle flört ederken sürekli düşünüyodum amacı neymiş yazsam mı etsem mi ama meğerse okulun ilk senesinden beri beni beğeniyomuş :d şu an keşke ben daha girişken olsaydım o dönemi daha heyecanlı geçirseydik diyorum. tabi her zaman aynı olacak diye bir şey yok ama seviyeli şekilde yaklaşımda bulunursan ilerde pişman da olmazsın denemedim de demezsin. bol şans :*

    bu arada ben de ortak arkadaşımızdan numarasını istemiştim ders bahanesiyle kendimi anımsattı bana hahahdh

    20 nisan 2017 16:33

    6. Kızlar kusura bakmayin, araya girmek hiç istemezdim ama karşı taraf sosyal medyada hiçbir şekilde yoksa ne yapmalıyız?

    20 nisan 2017 16:42

    7. tek bir tavsiye: okul- şirket ortamından biriyse uzak dur.

    don't dip your pen into the company ink diye bi soz var ya ingilizcede, keşke aynısını turkçede de yaygın kullansak ve insanlar bunu iyice anlasa.

    sonu çok çok çok ama çok kötü olabilir. ağzı yanmış bir insan olarak konusuyorum.

    20 nisan 2017 16:47


    8. anonim 16:33 evet gerçekten beni mesafeli ve ulaşılamaz gibi görüyo ki hiç öyle bişey yok alflsl gönlümü okşayan bi şey söylese koşucam zaten. Onunla konuşurken hiç emoji falan da koymuyorum. En sonunda abartmadan o tarz şeyler yazıcam başka çaresi yok :)

    20 nisan 2017 17:13

    9. bu kadar imzaya bir kahve ısmarlarsın artık de gitsin, kaybedeceğin hiçbişey yok yürü gitsin

    20 nisan 2017 17:29

    10. (yazar: nevidem) şöyle, başta anonim sormayı düşünmüyordum yazdıktan sonra anonime basiyim ne olur nolmaz diye ama o kısım kalmış. Çok da önemli değil yani korkucak bi şeyim yok :) kullanıyor mu bilmiyorum ama benimle konuşmak için bahane üretiyo gibi geliyo hani hissediyorum sorun da emin Olamamam işte.

    20 nisan 2017 19:31