ağız kenarları kahverengi olan var mı?

bütün ağız çevrem kahverengi, bunun sebebi nedir? nasıl ürünler kullanabilirim kararmalar için?

1. Daha demin aynaya baktığımda farkettiğim şey.... nasıl geçer bu :(

28 şubat 2021 19:56

2. off sanki yemeğimi yemişim de ağzımı yıkamamışım gibi. evet ya

28 şubat 2021 20:08

3. Hormonal diye biliyorum süslü. Bi videoda görmüştüm. Kadın, ağız kenarları hafif koyu olduğu için bunlar çoğu kadında olur hormonaldir, demişti. Ama o esmer olduğu için pek belli değildi. Bende de var. C vitamini serumu kullanıyorum. Her zaman yaz kış güneş koruyucu kullanırım. Etkili olduğunu düşünüyorum. Doğum kontrol hapı kullandığım sırada iyice kahverengimsi olmuştu. O dönem C serumla tanıştım. Şuan daha iyi durumda. Sağlıklı fresh beslenme de önemlidir diye düşünüyorum.

28 şubat 2021 20:16

4. Bana kuaförüm ağdayla yakmışsın demişti

28 şubat 2021 20:17

5. Benimde çevremde esmer insanlarda var genelde ama ben esmer değilim. Esmer olmadığım için de cildimle bütün gibi durmuyor, leke gibi duruyor. Dudak kenarları, alt dudağımın altı, bıyık üstü hep kahverengi. Genelde cilt bakımı yaparken ürünleri bütün yüzüme uyguluyorum yanlış mı yapıyorum acaba? Ten rengim buğday.

28 şubat 2021 20:25

6. @3 c serum nedir? C vitamini mi?

28 şubat 2021 20:26

7. aynı sorun bende de var maalesef. c vitamini kullanan süslüler marka önerisi de yapar mısınız lütfen? çünkü her c vitamini işe yaramıyor. kaynak yaptım ss sorry

28 şubat 2021 20:27

8. Spesifik bir ürünle işe yaradı diyemem uzun süre C serum kullandım. Biri bitti diğerini aldım süslüler. L ascorbic asit olmasını istediğim içerikti C serumlarda. Ve %15 oranında olmasına dikkat ettim (klairs hariç) Kullandığım C serumlar, skinceuticals ce ferulic, skinceuticals phloretin cf, klairs C serum, bu wishtrend c vitamini ferulic asitli olan, medik8 tetra C serum, missha C serum. En sevdiğim skinceuticals oldu ama fiyatlar oldukça yükseldi. Önemli olan bence C vitamini oranı ve C vitaminin türü. Hamilelik gibi bir durumumuz yoksa ve yaşınız 30lardaysa retinol de işe yarar bence süslüler. Hatta baya işe yarar diye düşünüyorum. Benim şuan özel bi dırumum var kullanamıyorum ama ilerleyen zamanda mutlaka kullanacağım. Yaşınız izin veriyorsa ve hamilelik gibi özel durumunuz yoksa ve bi süre çocuk düşünmüyorsanız bence deneyebilirsiniz.

28 şubat 2021 20:41

9. Anon8 e katılıyorum nemlendirmek de çok önemli.

28 şubat 2021 20:42

10. Ben dermoskin retinil serum kullanıuorum yavaş yavaş açıyor