ağda sonrası

farkındayım ağda sonrası için çok soru sorulmuş, ama ilk kez sorucam lütfen anlayışlı olun. 1 buçuk hafta kadar oldu yüzüme ağda yaptıralı. normalde 3-4 günde giden sivilceler, iyice arttılar kırmızı ve bir sürü sivilce var yanağımda. çenemde de kızarıklıklar var ve hala yanıyor. silverdin, bepanthen, sudocream hiçbir işe yaramadı. hastaneye gidemem bu sıralar, küçük kuzenime bakıyorum evde hasta. çıkamam dışarı anca eczaneye. yüzümde 2 hafta önceye kadar ne bi kızarıklık ne tek bi sivilce vardı, şimdi çok üzülüyorum. bu kadar uzun süre geçmesine rağmen bunu yaşayıp da sonra herhangi bi kremle geçiren oldu mu? şimdiden çok teşekkür ederim, mutlu günler

1. merhaba, bahsi geçen bölge kuru mu? tahriş olmuş mu ? eğer tahriş olmuşsa fitokrem sürün, çok yoğun kremler sürerek sivilceyi daha da iltihaplı hale getirmeyin. bahsettiğiniz kremler yoğun kremler. sudocrem benim ağdanın hemen sonrası çok ince sürdüğüm kremdir, ama yapısı ağır bana göre. eğer teninizn o bölgesi tahriş olmadıysa yağlıysa çay ağacı yağı sürebiirsiniz sivilcelerin geçmesi için. ama muhtemelen tahriş söz konusu. ya çok incelterek sudocrem sürün, boca etmeden, pıt pıt. ya da antiseptik ve iyileştirici özelliği olan fitokrem alın eczaneden.

29 aralık 2016 16:52

2. tahriş oldu ve kuru. fitokrem alayım o zaman bugün yarın her gün süreyim onu. çok teşekkür ederim yorumunuz için umarım geçer

29 aralık 2016 17:07

3. yalnız farklı kişilerin her gün aynı soruyu sorması...

29 aralık 2016 17:08

4. rica ederim geçmiş olsun ^^

29 aralık 2016 17:29

5. çok teşekkür ederim, madecassol u çok duydum ama sanırım sadece kızarıklık için sivilceleri geçirmez.

29 aralık 2016 21:44