ağlamaktan şişen göze çözüm önerileri ?

tüm gece ağladın süslüler öyle de uyumuşum. 1 saate evden çıkmam gerekiyor ama gözüm davul gibi şiş. ne yapmam lazım?

1. Yapacak bir şey yok maalesef o şişler 4-5 saate anca iner. Bol göz makyajı yapın far sürün ben düğün makyajı gibi yapıp çıkıyorum bu durumlarda göz kapağı şişliğini biraz kamufle ediyor.

5 mayıs 2018 09:23

2. benim göz makyajı yapınca daha çok belirginleşiyor gözlerimin şişliği. sanki bahar alerjiniz varmış gibi davranabilirsiniz. Metal kaşık soğuk olduğu için bi nebze iyi geliyor.

5 mayıs 2018 09:25

3. Süslü benim göz kapaklarım çok şişiyor. Sabahları, buz kalıbını eriyesiye kadar göz kapağımın üzerinde tutuyorum.  Buza rağmen Göz kapaklarında ki şişlil azalmazsa demlenmiş yeşil çay poşetini göz kapaklarının üstüne koy. İnşallah en kısa zamanda geçer.

5 mayıs 2018 10:03

4. Soğuk çay poşeti ve serim salatalık koymak hafifletiyor.en azından acısını alıyor. Sonra da bordo tonlarda makyaj yapmak. Enerjiniz varsa tabiki. Umarım en kısa zamanda ağlamanın kaynağı çözülür.

5 mayıs 2018 10:15

5. Deneyeceğim şimdi poşet çayı o halde, hepinize çoook teşekkür ediyorum cevaplarınız için

5 mayıs 2018 10:25