ağzı yıldız tilbe gibi konuşurken yamulan var mı?

komik bir soru oldu ama benim ağzım konuşurken kayıyor. annem falan kabul etmiyor ama alıştıklarını düşünüyorum. kameranın ters olduğu videolarda aşırı belli, böyle gülümsediğim değil de gerçekten güldüğüm ya da konuşurken çekildiğim fotolarda da gayet belli. alt dudağım sağa çekiyor gibi. şimdi bunu body dysmorphia açısından sormuyorum, evet kötü duruyor ama sormak istediğim o değil. sizce bu medikal bir sıkıntı olabilir mi kaslarımda vs? doktora gidilir mi? lisede fark etmiştim ilk bu durumu. genel yüz asimetrim de var sol tarafımda çenem daha ince gelirken sağda daha köşeli geliyor, alt çenem sağa kayık gibi. üst ve alt dişlerim arasında hafif hizada kayma var. acaba genel olarak yüzümde bir kayma mı var? nasıl bunu öğrenebilirim hangi doktora giderek? özgüvenimi zedeliyor tabi, kendimi videoda görünce öyle olduğumu hatırlayıp hayattan soğuyorum dfd şimdiye kadar kimse ağzın kayıyor demedi. gerçi anlasan da denmez, ben demezdim. 26 yaşındayım bu arada. yıldız tilbe dışında da kimsenin ağzının kaydığını görmedim. görsem kendimi yalnız hissetmezdim bu konuda fdgf

1. fotoğraflarda falan bana ağzım sağa çekiyor gibi geliyor ama ben yıldız tilbeye benziyorum zaten djjdjdjjd

13 şubat 22:29

2. Benim gülerken kayıyor. Hafif gülümseme değil ama kahkaha atarken. Fotolarda kahkaha atamıyorum :d

13 şubat 22:32

3. Konuşurken çok belli olmuyor ama 31 diş sırıtırken birazcık sola kayıyor ağzım. Çünkü dişçi korkum yüzünden kanal yapılacak azı dişimi çektirdim ve birkaç yıl içerisinde asimetri oluştu.

Gülerken, konuşurken dışarıdan görünen bir yerde değildi çekilen dişim. Ama ağız yapısı o boşluğa göre değişiyormuş. Fotoğraflarda fark ettim. Konuşurken, gülerken videolar çektim. gözüme çok batmadığı için tatlı bir kusur olarak görüyorum. Zaten insanların karakteristik özelliklerini de seviyorum. Kemerli burun mesela hoşuma gidiyor. Ben sıradan bir insanım, yüzümde her şey estetikli gibi. Bu da bana ayrı bir özellik katsın diyorum.

13 şubat 22:45

4. Laterognati olabilir. Bende de var konuşurken yamulmuyor ama çene kemiğimde bariz bir asimetri var. Çift çene ameliyatı ile düzeliyor ancak benimki çok az belirgin olduğu için çene cerrahı önermemişti, tarif ettiğinden o gibi geldi. Tabii Google görsellerde çıkanlar ameliyat gerektiren vakalar, sizinki bu kadar değildir muhtemelen

13 şubat 23:16

5. a5 galiba o var gerçekten ya... google dakiler kadar değil ama var. çene ameliyatı çok korkunç geliyor bana, yandan bakınca çenemde ileri geri olma durumu yok o yüzden yaptırmam. ama ortodontist ile görüşebilirim gerçekten. teşekkür ederim.

13 şubat 23:45

6. Yağmur vardarjn kardeşinin de oyle