ağzımın içinde su baloncuğu var?rahatsız olacak olanlar okumasın lütfen ?

neden oldu anlamadım ama ağzımı kapattığımda bile varlığını hissediyorum, dilimin altında damarlı bölgede toplu iğne başı kadar bi su baloncuğu var sarı sarı böyle. dilde değil dilin altında bu arada. neden olmuş olabilir? sıcak soğuk bir şey de içmedim aslında. bir haftadır evdeyim eve giren çıkan yok annemleyiz hep. zorlasam patlar ama ağzımın içine yayılır diye korkuyorum

1. Bağışıklığın da düşmğş olabilir süslü benim de yakın zamanda başıma geldi imunex aldım beta glukan bir günde geçirdi gargara da yap ayrıyeten

19 mart 2020 12:15

2. süslüler ben size yazdıktan yarım saat sonra su içerken patladı..bir daha olursa deneyeceğim bunları amq sebebini bilmek istiyorum

19 mart 2020 18:21

3. mukosel muhtemlle bende de aynı yerde olmuştu içi su dolu bir kabarcık berrak renksiz bir sıvıydı ama tükürüktü muhtemelen. doktor antibiyotik vermişti birksç gün içinde dilimle oynerken kendinden patladı ve yara olmadan iyileşti. sonra tekrar da etti başka yerlerde ama daha küçüktü ve birkaç saat içinde patlayıp geçtiler bir süredir olmuyor. korkulacak bir şey değil ama ben neredeyse her şeyi bağladığım gibi hpv ye cinsel yolla bulaşan hastalıklara bağladım normalde mukoselin sebebi bilinmiyor travma falan belkii

19 mart 2020 19:53