ağzın iyi laf yapması ne ile ilgilidir?

özgüvenle mi alakalıdır, mizaçla mı? hep böyle girişken, ağzı laf yapan, p*ç tipler hoşuma gidiyor. ama kendimi öyle lanse etmem mesela. aslında ağzım iyi laf yapar ama kendimi satamam o şekilde kabaca söylemek gerekirse. utanırım belki de. bu perdeyi indirip rahat bi insan olmak istiyorum. bunu nasıl aşabilirim bilmiyorum. sizce ağzı iyi laf yapan insanlar nasıllar?

1. yüksek empati yetenegi ve gozlem yeteneği olan insanlar oluyor genelde. bence özgüven degil özgüven patlamasi ya da zehirlenmesi yasiyorlar (gizlinot: swh) agzinin iyi laf yapmasi ayri, girişken enerjik olmak ayri, sempatik olmak ayrı şeyler.

12 nisan 2020 14:50

2. ağzı iyi laf yapan adamdan ben korkuyorum ya manipülasyon yetenekleri fazla oluyor, sizi gaza getirebiliyor. iletişim, hitap, insanları etkileme konusunda başarılılar ama yakınımda istemezdim. Her şeyden iyi kıvrılabilirler.

12 nisan 2020 15:35

3. ben pek özgüvenli biri değilim ama ağzım çok iyi laf yapar kendimi tabiri caizse pazarlarım hayatta her şeyi konuşarak başaracağımı düşünüyorum. mizaç meselesi bence kendimi bildim bileli böyleyim biraz gevezeyimdir de. ama aynı zamanda kendimi çok ezik hissediyorum. Bu karantina dönemlerinden sonra daha çok sosyalleşerek aşabilirsiniz belki kurslara gidin ve günübirlik gönüllülük aktivitelerine katılabilirsiniz. Günübirlik etkinliklerde o insanları bir daha görmeyeceğiniz için rahatlıkla konuşursunuz böyle böyle derken bi bakmışsınız herkesle. Ciddiyim bir daha görmeyeceğiniz insanlarla prova yapabilirsiniz mesela en basitinden taksicilerle bile olabilir

12 nisan 2020 15:38

4. ağzı laf yapan erkek mi ıyy midem bulandı. deneyimsiz ve özgüvensiz kadınların böyle tiplerden hoşlandığını düşünüyorum. erkek bence ağır başlı, soğuk, mesafeli, sert olmalı fazla konuşmamalı işinde yetkin olmalı. kadınlarla çok göz teması kuran ya da kurmaya çalışan erkekleri hiç sevmiyorum.

12 nisan 2020 19:30