aşırı aşırı ıslanmaktan ötürü hissetmemek?

selam süslüler ilişki sırasında daha ön sevişmede o kadar çok ıslanıyorum ki böyle bir ıslanma olamaz hiç ön sevişme yapmadan cinsel birleşme yaşasak dahi ıslanıyorum ve bu da hissizliğe yol açıyor aynı problemi yaşayan var mı delireceğim?

1. ss ben de kendimi yalnız sanırdım bu konuda yani şaşırıyorum partnerim bu kadar ıslandığımı bile hissediyor ben pek bir şey hissedemiyorum ıslanmaktan takipteyim soruyu.

8 nisan 2021 09:36

2. Bi arkadaşım bahsetmişti, partneri bi şey hissetmediğini söylemiş ıslaklık yüzünden. Çişini yaptı sanmıştı hatta. Sonra kendi kendine düzeldi diye biliyorum. Ama illa ki vardır çaresi, bi jinekoloğa danışsanız belki.

8 nisan 2021 09:39

3. Ayy bana dert oldu araştırdım 2 dk. Şöyle bi önerisi var bi hekimin. (link: https://soru.doktorsitesi.com/asiri-islanma/1338706 tık)

8 nisan 2021 09:45

4. Her zaman olmasa da zaman zaman oluyor. Hatta eşime diyorum silip gelicem bi şey hissetmiyorum şuanda diye ödöddö

8 nisan 2021 09:45

5. Benim için; partnerim değil de ben bir şey hissedemiyorum o ıslaklıktan:/

8 nisan 2021 09:47

6. süslüler o kadar iğrenç oluyor ki ne o ne ben bir şey hissediyoruz siliyorum tekrar ıslanıyor asla kurumuyor iç çamaşırımla bazen ön sevişme yaptığımızda sırılsıklam olup pantolonuma geçiyor :(

8 nisan 2021 09:55

7. Dozu fazlaymış siz bir doktora gözükün bence. Tam adını bilemiyorum bi şey bezi deniliyor. vajinanın dudaklarında yer alıyor. Oradan salgılanıyormuş.

8 nisan 2021 09:59

8. Bartholin beziymiş.

8 nisan 2021 10:03

9. a3 inanamıyorum bir ara aynı o şekilde bir kist oluşmuştu ben öyle sanmıştım fakat doktor enjektörle almıştı allahım çok korkuyorum

8 nisan 2021 11:43