aşk dolu kitap önerisi, iliklerime kadar hissedeyim?

madem gerçek hayatta tadamıyoruz bari okuyarak karakterlerin aşkına tanık olalım. böyle okurken bana aşkı iliklerime kadar hissettirecek, ağlatacak ya da içimi ısıtacak kitap önerilerinizi duymayı çok isterim. (film de olur) mesela yakın zamanda akhilleusun şarkısını okurken o aşkı çok hissetmiş içim dışıma çıkana kadar ağlamıştım.

1. Gurur ve onyargi, jane eyre, senden önce ben, ruh adam(içindeki şiiri okusanız bile yeter oyle soyleyeyim), emma,

4 eylül 2021 20:13

2. Eskiden "bin öpücük" adında bir kitap okumuştum ve güzeldi. Mükemmel bir edebi eser diyemem tabii ama duygusal aşk romanıydı. Lise aşkı esintileri var zaten kitapta. Vakit geçirmek için ideal yani anlayacağınız.

4 eylül 2021 20:14

3. Adinla cagir beni

4 eylül 2021 20:31

4. Ay elimde akhilleus vardı süslü hemen okuyayım öyleyse.

The notebook, i origins, five feet apart, one day

Bunların hepsi kendi içinde başka temalara ait ilk ve son hariç ahsbab ama hepsi de aşırı duygusal güzel filmler

4 eylül 2021 20:34

5. Bu arada edebi tatmin aramazsanız canan tan romanları bence aşırı dramatik aşkları anlatıyor baya ağlatır söyleyeyim :((( ortaokulda çıkar çıkmaz alır okurdum kitapları çünkü duygusal bir topum dhshsh ilk okuma için önerim yüreğim seni çok sevdi... kaç kere okudum hatırlamıyorum

4 eylül 2021 20:38

6. Masumiyet müzesi

4 eylül 2021 20:45

7. çok teşekkürler süslüler tavsiye ettiklerinizin arasından gurur ve önyargı, jane eyre, senden önce ben, adınla çağır beni, yüreğim seni çok sevdi'yi okudum. diğerlerine de bakıcam mutlaka. fark ettiğim kadarıyla yabancı yazarları daha çok tercih ediyorum okurken. bi de aslında edebi tatmin çok aradığımı söyleyemem ama şu sıralar artık canan tan olsun, ya da hani bi ara çok popülerdi kitapları Debbie Macomber tarzı okuyamıyorum. yine de edebi değer arıyorum sanırım.

4 eylül 2021 20:47

8. Okumussunuzdur ama kurk mantolu Madonna bana böyle hissettirmisti. Cok asik oldugum eski sevgilime hissettiklerimi hatirlatmisti. Çok aci cektim ama boylesine sevip, karsilik gorebilmek sonu kotu bitse de harika bir histi. Bir daha öyle hissedemiyecegim diye cok üzülüyorum belki de ondan bu kadar cok etkilendim.

Bir digeri de yine klasik olucak ama serenad. Orada ana karakterin aski, yaşadıkları dram cok ağlamıştım okurken.

4 eylül 2021 21:25

9. Giovanni'nin odası

4 eylül 2021 22:03

10. Yok yok süslü anladım kesinlikle debbie macomber vs okunacak yaşta değiliz eminim ya aşırı ergen ya da aşırı orta yaş üstü olmak lazım :d ya bakirenin aşığı vs hem aşk açısından çarpıcı hem de entrika içeriyor baya. O yazarın kitapları genel olarak öyle ama bence okumuşsunuzdur onu da :) bilemedim.

4 eylül 2021 22:09