aşk ne demek bilmiyorum sizin için nedir aşk?

burda sürekli görüyorum aşık olmadan evlenen var mı gibi sorularda hep aşksız asla, kalbimin çarpmadığı insanla asla evlenmem gibi şeyler söylüyorlar. bana ise bu çok anormal geliyor, insanların birçoğunun aşkı bulmadığını düşünüyorum bunu insanın başına nadir gelen bir şey olarak görüyorum. eski ilişkilerimi düşünüyorum aşık mıydım diye ama hiç aşık olmamışım gibi geliyor bana. evet zamanında sevmişim ama öyle filmlerdeki gibi ya da insanların anlattığı gibi şeyler hissetmedim hiç. hiç aşık olmadın mı diye şaşırıyor hatta insanlar. aşığım diyen insanların çoğunun duygularını abarttığını ya da sevgi ile aşkı karıştırdıklarını düşünüyorum artık. sizce ben mi aşkı çok imkansız bir şey olarak kodlamışım? sizin fikirlerinizi merak ettim.

1. Benim icin aci cekmek. Hic saglikli bir durum degil kendi adima. Karsilik bulsam da huzurum olmuyor, surekli onu dusunuyorum, kaybetmekten korkuyorum, ha bugun bitti ha yarin bitecek diye diye kendimi yipratiyorum. Karsilik bulamazsam zaten tam arabesk. Pis bir insan oluyorum yani iyi gelmiyor bana.

3 mayıs 2021 19:31

2. bitmeyen tutku....