aşko kuşko kız nerdesinnn ne aldı sevgilin dün anlat kızzzz?

1. Aşko şu an yemek yemeye gidiyoruz müsait olunca anlatıcam 🤩💖

15 şubat 2022 14:19

2. asko dünkü storilerdeki mekan neresi ya

15 şubat 2022 14:29

3. Süslücüm adı kabuk 🤍

15 şubat 2022 14:39

4. Şimdi nerdesiniz ve story olayı ne sen hesap mı açtın kız

15 şubat 2022 14:40

5. (link: https://resimyukle.io/r/8TcjyXy1ac ) süslü pablitodayizzz story de soyle benim hesap var ordan takip edebilirsin 😍 @askokuskokizmibu

15 şubat 2022 15:09

6. Kalktık aşko <3

15 şubat 2022 15:23

7. Kız yanında manitası var sanki evinin adresini mi söylüyo,

Asko ben seni İzmir'de sanıyodum kız antalyadaymıssın aaaa gelicem 2 haftaya roberts coffeeye terraya falan gidelim

15 şubat 2022 15:33

8. asko kusko sana bazı sorularım var

dün sevgilisi birine hediye almış ve notu beğenmedi o sorudaki sen misin ve ikincisi ise gittiği yeri beğenmeyen sevgilisi düz rezarvasyon yaptırmayan biri vardı sorularda onlarda antalyadaydı o da sen misin? ve diğeri ise siz izmirde değil misin askom antalyada tatilde misiniz aklımız cok karisti askomkuskom aydınlat bizi sjsjjs

15 şubat 2022 17:08

9. ayyyy antalya bulusmaniza ben de gelim mi benzer kafalardayizz

15 şubat 2022 19:43

10. Süslüşkolar ben geldimmm öncelikle özür dilerim geç kaldım biraz 💕

Şimdi o notlu soruyu açan bendim rezervasyon sorusu benim değil yukarıdaki süslüm

Onun dışında sevgililer gününde baya bi yalnızdım erkek arkadaşım çalışıyordu çünkü, sonra geldi masaja gittik baya güzel bi yer bu arada thai massage Antalya herkese öneririm 🥰 derken eve geldik hediyeleştik ben ona uzun zamandır istediği bi eşofman altı vardı onu aldım o da adidastan jumper ve polodan saat almış iki taraf da çok memnun kaldı bence güzel oldu <3 sonraaa onun arkadaşının mekanı var işte dediğim yer kabuk oraya gidip şarap içtik ve pizza falan yedik. O sırada kalpli balon geziyordu her yerde onu biraz zorla aldırdım çünkü çiçek almamış üzüldüm... yemeğimizi yedik müzik dinledik oradan da eve döndük film izledik ve bi şeyler oldu swh sonra da uyuyakalmışız... bu arada ben şu an antalyadayım süslüler daha İzmir'den geleli yeni oluyor yakın zamanda da döneceğim eğer denk gelirse buluşalım ben de çok isterim açıkçası 😋🌸

15 şubat 2022 23:10