a101 kamera görüntülerini izlemek istesem izletirler mi?

süslüler daha 3 hafta önce aldığım bluetooth kulaklığım kayboldu. en son 2 gün önce a101e girerken kulağımdaydı. telefonla konuşuyordum. kulağımdan çıkarıp çantama koydum muhtelemen ama çantamda yok. sonra marketten çıkıp eve geldim. marketten hiç bi şey de almadım. sadece bi ürünün fiyatını sordum kasaya sonra çıktım. her yeri aradım hiç bi yerde yok kulaklık. markete gidip sordu erkek arkadaşım dün, ama yok demişler hiç sallamamışlar. sizce ben bugün gidip kameralara bakmak istesem izletirler mi? yani düşse kutunun sesi çıkardı hiç ses de duymadım. birisi çantamdan mı aldı. çantama koyarken yanlışlıkla bi rafa filan mı düştü bilmiyorum. ama çok üzüldüm yani o kadar para verdim ve hiç kullanamadım bile :((

1. daha önce telefonum cebimden çalınmıştı -tabi bunu sonrasında öğrendik- biz de madoya gitmiştik o gün ve gidip rica ettiğimizde bizim geldiğimiz zamanın görüntülerini bize izletmişlerdi sağ olsunlar. tamamen inisiyatife kalmış bir durum ancak rica etmekten zarar gelmez diye düşünüyorum.

15 eylül 2022 09:28

2. Markete siz bi gidip gezdiğiniz reyonlarda düşebileceği yerlere baksaydınız keşke. Reyonun altına girse vs çalışanlar da her şeyi takip edemez bence. Gidip etraflıca bi bakın rica edin izletirler mi bilmiyorum ama gerek kalmadan bulursunuz umarım

15 eylül 2022 09:30