acik iliski yasayan ve iyi giden var mi susluler? bu tarz iliski ozellikle uzun sureli birliktelikleri canli tutar gibi hissediyorum ama?

emin de degilim acikcasi. bu konuda tecrubesi olan vs var mi iyi-kotu?

1. Açık ilişkiyi o kadar iyi bir şeymiş gibi yaygınlaştırdılar ki.Herkese uygun bir şey değil.Çükünü kontrol edemeyen erkekler açık ilişki ov yeah diye sizleri ikna ediyor işte.Birisi garanti olsun başkalarınında sikiyim ama bana hesap sormasın modunda takılıyorlar.Tabii karar sizin :)

20 nisan 2022 16:54

2. Cinsel hastaliklari ve tiksinc bir iliskiyi canli tutabilir bence de

20 nisan 2022 18:45

3. İkisi arasindaki farkı goremitor musun a3?? İslamin cok esliligi sadece erkegedir. Kadin 2. Adamla degil seks yapabilmek, adama bakmasi bile yasaktir. Erkege harem kurmak serbesttir, kadina camdan bakmak yasaktır savunduğun anlayışta. ancak acik iliskide İki taraf da özgürdür. İkisini kiyaslamak nasll bir zeka?

20 nisan 2022 19:16

4. ilişki bunun neresinde ben anlam veremiyorum nasıl olacak isteyen istediğiyle... kendime ve ilişkime saygım nedeniyle hiç sıcak bakmayacağım bir durum. bedensel ve psikolojik sağlık açısından da sakıncalı.

20 nisan 2022 19:36

5. açık ilişki yaşayan bir çiftle tanışmıştım. adam kızın istemediği birisiyle birlikte oluyordu kız da üzülüp trip atıp duruyordu. aşırı saçma gelmişti. bence komple yanlış bir ilişki türü, ben yapmam

20 nisan 2022 22:23