acil serviste beta hcg baktirabilir miyim?

pazartesiye kadın doğum randevusu aldım ama adetim 12 gün gecikti. kesin sonuç almak istiyorum. acilde beta hcg baktirabilir miyim? bakilacagini biliyorum ama acil olmadığı için de insanları oyalamak istemiyorum. ama içim içimi yiyor..

1. Geçen hafta kan tahlili yaptırdığımda aynı zamanda prolaktine de basılmıştı. Üst sınır 26 iken benim sonucum 45. Prolaktin yüksekliği de adet düzensizliklerine yol aciyormus. Bu yüzden mi gecikti diye de düşünüyorum

11 nisan 2024 08:02

2. Özelde baktırabilirsiniz

11 nisan 2024 10:09

3. Bir soruda acilde baktıran bir ss vardı. Herkesle de kavga etmişti. O geldi aklıma.d bence baktırılmaz. Acilin tanımına uymuyor. Özelde baktırabilirsiniz doktor ile görüşmeden. Fiyatlar hastaneye göre değişir. Ben en son 700 vermiştim

11 nisan 2024 10:30

4. 700 tl ona vereceğime pazartesiyi bekleyeyim o zaman. Veya test de alabilirim yapacak bir şey yok

11 nisan 2024 10:36

5. Ya sen baktırmak istiyosan git baktır. Millet ne der, süslü sözlükteki insanlar hakkımda ne düşünür diye baktırmıyosan bir anlamı yok ki zaten. Hele boşver bunları ya.

11 nisan 2024 11:12

6. baktırmak istiyorsan git baktır mantığını asla anlamıyorum. bayram tatilinde acilde nöbet tutan hekim siz hamile olma ihtimalinden şüpheleniyorsunuz ve meraktan çatlıyorsunuz diye hizmet etmiyor. enfeksiyon geçirseniz anlayacağım da keyfi bu kadar da olmaz.

11 nisan 2024 11:56

7. Ben çok kez tüp bebek tedavisi gördüm ve test günlerim yani 10.günüm hep de hafta sonuna denk gelirdi şansıma. Ve illa o gün testi yaptırmanız lazım iğnelere ve ilaçlara devam edip etmeyeceğinizi bilmek için. Hiç bir zaman özelde geri çevrilmedim sorgulanmadı da. İnsanların özel durumları da olabilir bu kadar peşin hükümlü olmayın.

11 nisan 2024 13:05

8. Bir şey olmaz triaj denen şey bunun için var zaten

11 nisan 2024 13:07

9. Acil, acil durumlar içindir. Hamile testi yaptırmak için değildir.

11 nisan 2024 13:10

10. Özel hastanede baktırabilirsiniz süslü.

11 nisan 2024 13:33