acil takma kirpik önerisi

Merhaba perşembe gününden şehir dışına çıkıyorum bir düğüne katılacağım şu tarz duran bir kirpik istiyorum. (link: http://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSOqmU-czW12gMY89h8ZBFz-SRqOs7slLv2ENAmARWQ0noN1zfzXjgL1znc link) veya tekli kirpiklerden ama dayanıklı doğal duran ve içinde kirpik yapıştırıcısı olan bir ürün istiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim.

1. https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSOqmU-czW12gMY89h8ZBFz-SRqOs7slLv2ENAmARWQ0noN1zfzXjgL1znc Link çıkmamış malesef.

10 mayıs 2017 09:40

2. marka ve ya kalite olarak ne düşünüyorsunuz bilmiyorum ama ben flormarın takma kirpiklerinden gayet memnunum. yapıştırıcısı da içinde hatta kuruyunca siyah olmuştu dipleri daha güzel göstermişti. bir de yapıştırıcıyı kamufle etmekle uğraşmamıştım. kesinlikle kalkma falan da yapmadı. hatta bir kere uyuyakalmıştım ve sabah gayet taktığım gibi duruyorlardı. çok daha iyi bir şey arıyorsanız karar sizin tabi mutlaka daha iyi marka önerileri olacaktır diye düşünüyorum. en azından aradığınızı bulamazsanız son çare bunu değerlendirebilirsiniz :)

10 mayıs 2017 11:24