acnelyse 0.1'in kırmızı yaptığı yüz ne zaman geçer?

1. Bana öyle geliyor ki cilt bariyerine biraz zarar vermişsin süslü, bu kremi kullanırken çok dikkatli olmak gerek gerçekten. Bence yapman gereken şu an cildini uyumadan nazik bir temizleyici ile temizlemek ve ardından cilt bariyerine destek olabilecek bir nemlendiriciyi uygulamak. 0.1 yüksek bir oran, cildin alışık mı bilmiyorum ama değilse cildini haftada bir kullanmaya başlayarak alıştırmaya çalışabilirsin. Ama önce cildindeki bu hassaslığı gidermek için cilt bariyerine destek olabilecek niacinamidelı, cicalı bir krem serum vs kullanman iyi olabilir, naçizane tabi.

28 şubat 2022 22:18

2. cilt bariyerine zarar falan yok kremin olağan bir süreci bu. deriyi soyduğu için kızarıyorsun. doktorunun uyarmış olması lazım. bol bol nemlendir (1.5 saatte bir falan) düzenli nemlendirince hemen hafifler kızarıklık. bu arada ben 4.5 ay kullanmıştım. cildindeki problem çok büyük değilse öyle aman aman bir etki görmüyorsun. gereksiz zahmet çekmişim diyorum.

1 mart 2022 08:34

3. A2, ben de kullanıyorum eylül ayından beri ve bir kere bile böyle bir şey yaşamadım çünkü çok dikkatli kullandım. Bu arada ss sabahları güneş kremini ihmal etme.

1 mart 2022 10:40