adana'da yaşayan süslüler, güvenlik açısından en iyi semtler hangileri?

süslüler merhaba. birkaç aya kadar adana'ya taşınma durumumuz var. kiralık ev bakıyoruz fakat şehri bilmediğimiz için bu şekilde bakmamız ne kadar sağlıklı bilemedik. adana'da yaşayan, şehri bilen süslüler, sizce en güvenilir, rahat edilebilecek semtler/ilçeler hangileri? memnun olduğunuz yönleriyle birlikte yazabilirseniz çok mutlu olurum. şimdiden çok teşekkür ederim.

1. Türkmenbaşı bulvarı, Gürselpaşa tarafları, Ziyapaşa, Turgut Özal, Süleyman demirel bulvarları iyidir.

Ne sebeple taşınıyorsunuz? İş ise iş hangi semtte? Ona göre yardımcı olalım

1 nisan 2022 15:08

2. süslü sorunuzun cevabı değil ama o kadar korkulacak bir şehir değil ya :)

1 nisan 2022 15:33

3. anonim 1 yanıtınız için çok teşekkür ederim. erkek arkadaşımın işi nedeniyle taşınıyoruz. işi gereği şantiye biraz şehir dışında olabilir, henüz ofis bakılıyor. fakat biz merkezi bir yerlerde olmayı istedik.

sizin yazdığınız yerlere mutlaka bakacağım. bunların dışında da her türlü önerinize açığınız, tekrar çok teşekkürler.

1 nisan 2022 16:05

4. ziyapaşa, barajyolu, turgut özal. ve üstteki süslüye katılıyorum sosyal medyada yansıtılanın aksine gayet yaşanılası bir şehir uzaktayken özlüyor insan.

1 nisan 2022 16:07

5. anonim 2 süslü, elbette korkulacak bir şehir olduğunu düşünmüyoruz. sonuçta ülkenin her yerinde her şey olabilir. ama şehri bilmediğimiz için başta güvenli, huzurlu olması kriteri öne çıkıyor bizim için. terkar teşekkür ederim yorumuz için.

1 nisan 2022 16:08

6. anonim 4, çok teşekkür ederim. sosyal medyayı dikkate almıyoruz, size hak veriyorum. her yerde iyi insan da kötü insan da var... önerilerinizin hepsine bakacağım. çok teşekkür ederim.

1 nisan 2022 16:10

7. rica ederim umarım istediğiniz gibi bir ev bulursunuz :))

1 nisan 2022 16:11

8. süslü gazipaşa, ziyapaşa, barajyolu, mavi bulvar, kenan evren, huzurevleri, Türkmenbaşı, turgut özal, Süleyman demirel. buralar kesinlikle. ama bütçeniz uygunsa gazipaşa veya ziyapaşa tarafında oturmalısınız çünkü çok merkezi ve toplu taşıma vs için avantajlı. çevrenizde her şey olur ara sokakları da akşamları sessiz oluyor

1 nisan 2022 21:14

9. anonim 5, çok teşekkür ederim. bir sürü yer yazmışsınız, var olun. gazipaşa ve ziyapaşa taraflarına özellikle bakacağım. dediğiniz gibi umarım bütçemize uygun bir yer buluruz. tekrar çok teşekkür ederim.

1 nisan 2022 21:24

10. Uzun zaman boyunca süleyman demirelde oturdum, ev tam göle bakan parseldeydi ve üzgünüm ama berbat hale geldi oralar. Pandemiden 2 ay evvel taşınınca fark etmeye fırsat olmadı ama sonra mekanlar açılınca bir baktık ki her gün silahlı bıçaklı, sokaklar arasında hay huyt diyerek koşturan, adam yakalamaya çalışan dar gömlekli/siyah tişortlü yarma gibi adamlar. Berbat oldu bence süleyman demirel. Oradaki mekanlara gidenlerin sosyolojisi zaten çok müsait buna.

3 aydır ziyapaşada oturuyorum, önümüzdeki binanın karşısı şinasi efendi caddesi olmasına rağmen daha ne bir kavga sesi duydum ne de yanlayan araba sesi. Akşamları, haftasonları o kadar sakin ki hayran kaldım. Demirelde otururken gecenin bir vakti yanlayan, ani frenle drift atan, bangır bangır müzikle partilemeye devam eden tipler yüzünden uyanmanız çok mümkün. Ziyapaşa gibi atatürk caddesi ve gazipaşayı da öneririm. Bu civarda evler eski fakat içi yeni yapılmış olanlara bakın derim. Demirel, özalın bir kısmı, türkmenbaşı falan daha yeni binalar, lüks siteler de var ama o bölgeye gelenler ortamı bozuyor. Zaten adanayı kuzey ve güney diye ayırıyoruz, kuzeyde demirel, özal, türkmenbaşı vs var. Güneyde ziyapasa, ataturk cd, gazipasa falan. Güneyin gündüzleri nüfusu fazla, herkes kuzeyden güneye iner, belediyeler, iş hanları, eski çarşı, kamu kurumlari derken herkes gündüzleri burada. Akşam olunca tekrar kuzeye çıkılır haliyle sokaklar sakinleşir. Yani iş saatleri dışında ziyapasa, ataturk cd ve gazipasada kalabalik hiç yoktur, sakin ve güvenli bir yaşam olduğunu dusünüyorum. (şinasi caddesini ayrı tutuyorum)

1 nisan 2022 21:39