adidas forum bold kullanan var mi?

susluler superstep indiriminde forum bold almistim ayagimi acayip acitti ilk kez spor ayakkabida boyle bir sey yasiyorum. bilek yerleri o kadar sert ki bileklerimi ve topugumu su toplatti inanamadim adidasta boyle bir sey olmasina yillardir superstar falan kullanirim numaram da ayni numara. oneriniz var mi bunla ilgili cok da begenmistim giyemicem gibi acitiyor :(

1. kaç kere giydiniz? ben de aldım bir kere giydim ayağım kanamaktan mahvoldu, o yüzden mi ucuz acaba?

5 mayıs 2024 23:40

2. bir kez giydim suslu ben de indirimde diye aldim aynisini dusundum acaba o yuzden mi o kadar dusurduler fiyati diye. ayakkabiciya vericem bilek kisimlarini doverek yumusamasini sagliyorlarmis bakalim cozulecek mi.. tiktokta da arattim yorumlarda ayni sikayet cok fazla vardi maalesef

6 mayıs 2024 09:16

3. (link: https://www.trendyol.com/cozy-sense/topuk-gomlegi-topuk-dikeni-onleyici-silikon-esnek-ayak-catlak-tabanlik-nasir-corabi-ten-topukluk-p-795952155?boutiqueId=61&merchantId=898930 şöyle bir şey) işini görür süslü benim her ayakkabı markası ne olursa olsun topuklarımı haşat eder ilk giyimde. bundan aldım şimdi kafa biraz rahatladı

6 mayıs 2024 09:43

4. Aynı ayakkabıyı aldım benim de ayağımı acıttı süslü. Fakat daha sonra belki de daha kısalı giyişlerimde öyle bir şey yaşamadım. Gittikçe daha az vuruyor gibi

6 mayıs 2024 19:54

5. Bu arada bende yok ama sambalarda da aynı problem varmış. Ucuzlukla alakası olduğunu düşünmüyorum. Bu ayakkabı birkaç yıl önce çok trend olmuştu ve çok pahalıydı.

6 mayıs 2024 19:56

6. kizlar ayakkabiciya goturmesi icin abime vermistim. topuk kismina bi malzeme koymus goremedim tam nasil anlatayim bilemiyorum ama airmaxlerin balon yeri gibi dusunebilirsiniz. bilek kismi cok yuksek oldugu icin vurur tabi demis. kisacasi tabanligin altina malzeme koyup yukseltmis bilek kemik yerlerime denk gelmedigi icin acitmayacak diye dusunuyorum rahatlamis ayakkabi. hemen en yakin ayakkabiciya kosun cozum bulunduu ahahha

6 mayıs 2024 20:08