adidas stan smith nasıl temizlenip beyazlatılır? çamaşır makinesinde yıprandılar. ve adidas superstar almak istiyorum memnun musunuz ?

arkadaşlar beyaz stan smithlerim var rengi gri oldu neredeyse, 4-5 ay önve yıkamıştm baya beyazlamıştım ama derisi soyuldu bazı yerlerde nasıl temizleyebilirim. bir de adidasın siyah beyaz superstarlarından almak istiyorum. stan smith bence hoş fazla spor durmuyo her şeyle kombinleniyo ve bence sağlam çıktı. superstar nasldır kullananlar yardımcı olabilir mi malum çok pahalı çünkü

1. Soyulduysa lostraya vermen en mantıklısı kendi yöntemlerinle temizlemen daha da mahvedecektir.Ayrıca superstar taş gibi ayakkabı tavsiye ederim iki senedir kullanıyorum hala sıfır gibi.Bundan öncekilerde hep 2-3 sene gitmiştir.Vazgeçemediklerimden diyebilirim.

22 eylül 2019 00:04

2. çamaşır makinesine atma süslüm. ben diş fırçasına beyaz sabun sürerek temizliyorum. nemli bezle de siliyorum sonra da. ama benimkiler de yıprandı ve çok çabuk kirleniyor.

22 eylül 2019 00:11

3. Süslüler kendi beyazlatma yöntemimden bahsedeyim. Beyaz akrilik boya ve fırçayla superstarlarımın önünü boyuyorum sarardıkça. Mis gibi oluyor, neredeyse 8 yıldır da giyiyorum.

22 eylül 2019 01:52

4. Ben lostraya veriyorum acıkcası çok iyi oluyor

22 eylül 2019 09:55

5. Süperstarı da stan  smithi de lostraya veriyorum demek istemiştim. Süperstarım 13 yıllık sadece önündeki plastik kısımda hafif bir renk değişimi var

22 eylül 2019 09:56