adil yıldırım’ın son videosu “sırtlan erkeği kendine aşık etme yolları” izleyen var mı? izleyenler hadi tartışalım ?

1. Sırtlan erkeği adam edemezsiniz, zamanınıza yazık kimse boşuna uğraşmasın.

8 ocak 2021 00:13

2. Oha tam şuan onu izliyordum süslü

8 ocak 2021 00:27

3. bence de sırtlan erkek adam edilmez ama videoya göre ilerlersek; adil video da "umursamaz olun, adamı ezin, sen kimsin ki tavrına bürünün" diyor, e sırtlana böyle davransan sırtlan sana aşık olsa, ilişkide yumuşadığın an adam gene özüne dönmicek mi? Ben mi videodan alınması gereken mesajı alamadım ajsjsjs

8 ocak 2021 00:32

4. Yok süslü adam dedi ki bence hiç olmayın bunlarla ama ille de istiyorsanız böyle davranın. Adam diyor ki sırtlanlığın süresi var çevresindeki arkadaşları nasıl uslanmış onu diyor

8 ocak 2021 01:05

5. 32 yaşında sırtlan gördü bu gözler ansnsjs sen açıklayınca oturdu ben de süslü :) teşekkürler

8 ocak 2021 01:11

6. O da sırtlanmış 28'e kadar zaten süslü 😂 bence de uzun bir aralıktalar 43'e kadar sırtlanlar vardır

8 ocak 2021 01:13

7. sirtlanligin suresi yok. cevresindekiler de adam falan olmuyor, eslerini aldatiyor. ben zamaninda sirf acaba ise yariyor mu diye internetteki "onu kendine asik et" tarzi tavsiyeleri tanidigim en sirtlan insanda uygulamistim ve gercekten ise yaramisti, ama hayatimdaki en kotu iliskiydi, ayrica beni defalarca aldatti. yani evet taktikle sunla bunla ancak o kisiyle iliski yasarsin, o yine kendi ozune doner.

8 ocak 2021 03:48