agassi ile yanak inceltme yaptıran var mı?

işe yarıyor mu ve istanbul için fiyatlar nasıl?

1. 2 seans yaptırdım. Yaz sonu toplam 3bin TL ödemiştim diye hatırlıyorum. Biraz işe yaradı; çok büyük farklar yaratmıyor. Bir seans daha yaptırsam mı diye düşünüyorum.  Daha belirgin sonuçlar istiyorsanız jawline Ve elmacık dolgusu sizi daha çok tatmin eder bence. Bu arada ilk 1 dk yanakta ısı o kadar artıyor ki bayağı acıyor. Sonra o acı geçiyor ve işlem dayanılır oluyor.

19 şubat 2022 22:24

2. yanağım çok yağlı, bir de gidip dolgu yaptırırsam iyice balon gibi durabilir, nerede yaptırdınız?

19 şubat 2022 23:43

3. Aslında doğru noktalara dolgu yapınca (çene hattı ve üst elmacık kemiği) bazlama yanak görüntüsü gidiyor ve surat yanlardan incelmiş görünüyor. Balonlaşmıyor. Az miktarda (belki toplam 1ml) dolgu yaptırdım ve o miktar bile Agassiden daha etkili oldu bence. Dolguyu da düşünün derim. Agassiyi sevgi ekiyor'da yaptırdım. Doktorun yaklaşımını çok sevmedim (bence gereğinden fazla işlem öneriyor ve fazla dolgu yapmak istiyor; diğer doktorların sorun görmediği yerlere fazla önerilerde bulundu) ama agassi'yi teknisyeni yapıyor ve teknisyeni oldukça iyi. Kısaca dolgu isterseniz başka yere gitmenizi öneririm (mesela cem hamidi).

20 şubat 2022 23:12

4. tam aradığım bilgiler çok teşekkür ederim.

21 şubat 2022 00:16