1. Ben kullanıyorum suslu. Malesef cok cok pahali bir ilac ve gunde 6 tane almak gerekiyor. Ben acikcasi 4 tane aliyorum cabuk bitmesin diye xd simdiye kadar da dort kutu bitirdim (cok duzenli kullanmadim hatta baya duzensiz kullandim)
Ben bu surecte iki tane jinekologa gitmistim bir tanesi bu ilaci cok onerdi, digeri de hpv zaten kendi kendine vucuttan atiliyor zaman icerisinde yani iyilesmenin ne kadarinin bu ilac kaynakli oldugunu bilmek zor demisti. Ki gercekten de oyle. Zaten cogu kisi bir sey yapmasa da hpv kendi kendine iyilesebilen bir hastalik o yuzden ilaca mucize yuklemek dogru mu bilmiyorum. Bende ufak da olsa bir gerileme oldu bu arada bu surecte ama ilac ne kadar etki etti bilmiyorum.
Ozet olarak maddi durumun iyiyse ya da hpv'n riskli gruplardan biriyse denenebilir, saglik sonucta.
Hasta olunmuyor kismi baya iddialiymis bu arada ben epey kotu hasta oldum bu ilaci kullanirken (dedigim gibi duzenli kullanmadim ama pek)
cok net cevaplar veremedim sana biliyorum suslu ama demek istedigim su ki bu konuda jinekologlarin da gorus ayriligi var