aile evinde kalmak mi ayri eve cikmak mi?

aile evinde mutlu huzurlu değilim, anlasamadigim insanlar var. iş hayatına başlarsam ayrı eve çıkacağım dedim ama kiralar uçtu benim maaşım yaklaşık 20 bin kira en düşük 12 ne yapacağım bilmiyorum. son zamanlarda anksiyetem azdı, aklıma sürekli kötü düşünceler geliyor ayrı eve çıksam gece korkudan ve bu tür düşüncelerden yalnız uyuyamam, sevgilim var ama onunla çıkmak mantıklı gelmiyor. aile evinde asla mutlu değilim annemi sevmiyorum anlaşmak zor onunla, misafir ev işleri vs derken hiç çekilmiyor huzurum pek yok. ne yapacağım hakkında en ufak fikrim yok, çıksam zar zor geçinirim çıkmasam stresten saçlarım beyazliyor. işimi de sevmiyorum değiştirmeyi düşünüyorum her sabah burda ne işim var diyorum ama parasızlık daha zor. kafam karışık, başkalarının düşüncelerine ihtiyaç duyuyorum belki bu tür süreçten geçmiş olan vardır

1. 20bin maaşla tek başına eve nasıl çıkıyorsun ki? evdeki stresten saçım beyazlıyo diyosun da kazandığının her kuruşunu eve, faturalara, kiraya, evin diğer masraflarına harcadığında ay sonunu nasıl getireceğim diye stresten saçın beyazlamayacak mı? bir arkadaşınla falan paylaşımlı bir eve çıkmayı düşünebilirsin ancak.

8 nisan 2024 22:51

2. ayrı eve çıkmanı öneririm ama maddi olarak zorlamaması açısından ev arkadaşı şart böyle bir durumda, sevgilinle çıkmayı niye düşünmüyorsun süslü?

8 nisan 2024 23:01

3. bilmiyorum pek bana göre değil ayrıca erkekler zaten her istediğini almış oluyor öyle olunca niye evleneyim kafasında çok insan var biz zaten yeniyiz bir de pek güvenemiyorum

8 nisan 2024 23:52

4. Bebeğim en fazla yurda çıkarsın. Ben de aile evine hapsolmuş y kuşağıyım, seni o kadar iyi anlıyorum ki. Benim annem temizlik, yemek de yapmaz yani bunlar da benden sorulur ama dişini sıkıp daha iyi bir iş bulmalısın. Bunun oluru bu gibi.

8 nisan 2024 23:58

5. erkek zaten istediğini almış oluyor... :D low hayatlar low ilişkiler