aile hekimleri penisilin yazabiliyor mu süslüler ?

kızlar merhaba, bademciklerim iltihaplanmış. antibiyotik verdi kullandım ama geçmedi yarın tekrar gideceğim. mümkünse iğne yapmasını isteyeceğim ama yazabiliyorlar mı bilmşyorum. kbbden randevu bulamadım, zaten en erken randevu 15 gün sonraya veriliyor. 15 gün boğaz ağrısından ölürüm heralde. mecbur aile hekimine gidiieceğim yine. bide bu hastalığın tekrarlamaması için napmalıyım sürekli bademciklerim şişiyor :(

1. Yazabiliyorlar süslü

17 şubat 2022 21:58

2. Pcr olduğunuzu varsayarak söylüyorum; evet belli bir grup penisilin yazabiliyorlar. Geçmiş olsun.

17 şubat 2022 22:05

3. Ayyy penisilin cok acıtmıyor mu

17 şubat 2022 22:43

4. Acıtsın süslü böyle de yutkunamıyorum boğazımın acısından :(

17 şubat 2022 23:06

5. Aile hekimleri bugün ve yarın grevde yani prş ve cuma

18 şubat 2022 00:42

6. Normalde de aile hekimine gitmeniz gerekir zaten. Boğaz iltihabı için niye kbb yi meşgul ediyorsunuz?

18 şubat 2022 13:31

7. A5 kulak burun "boğaz" ya hani. Boğaz da onların branşı ya hani? Herkes hayret bişey varya burda.

18 şubat 2022 14:57

8. Süslüler hepiniz doktor mu oldunuz? 15 gün ateş halsizlik ve boğaz ağrısıyla nasıl duracağım? Yutkunamıyorum acısından? Kbb ye gitmek isteme nedenim de sık sık tekrar ediyor oluşu. Belki altta yatan başka nedeni vardır diye. Ay yaptığım açıklamaya bak ya istersem cildiyeye giderim size ne?

18 şubat 2022 16:32

9. Voley teşekkür ederim süslü.

A6 aynen doktorsun kardeşim belli her tarafından

18 şubat 2022 21:02

10. İnanmazsın ama ben de dokturum ss. Böyle eften püften aile hekiminin ilgileneceği şeyler için 6 sene okuyup 5 sene uzmanlık eğitimi almış birini boş yere meşgul etme diyoruz, anlamaz demiyoruz. İlgilenecekleri daha ciddi hastalıklar var.

18 şubat 2022 21:28