ailem sevgilimi istemiyor. ?

istememe sebebi mesleği ve eğitim durumu. ben eczacıyım yeni mezun oldum. annem de eczacı şu an onunla çalışıyorum ama birkaç yıla annem tamamen bana devredecek. sevgilim ise barista, yeni mağaza müdürü oldu. en baştan biliyorlardı ama ilişkimizi ciddi görmedikleri için umursamadılar. şimdi ise baktılar devam ediyoruz ayrılmaya niyetim yok sürekli kavga ediyoruz ailemle. daha önce bu yüzden ayrıldık ama tekrar bir araya geldik. o günden beri de ilişkimiz çok daha iyi gidiyor. illa hep bu şekilde çalışmak zorunda da değil, işinde iyi, işletme becerisi var ve sosyal olarak da insanlarla iyi iletişim kuruyor belki kendine ait bir yer bile açabiliriz ileride. tanısalar, ön yargılı olmasalar bari diyorum ama o da yok. ayrılma niyetim yok, aileme bana değer verdiğini sevdiğini göstermek istiyorum ama nasıl yapacağım bilmiyorum

1. Kız ne üzüyorsun aileni şöyle kendine uygun doktor moktor bi koca bulsana

30 mayıs 2021 01:22

2. sevgilin ne düşünüyor aranızdaki eğitim/meslek farkı konusunda? ailenizin tutumundan haberdar mı? tek başına sevmek maalesef karın doyurmuyor, her konuda en az sizin kadar aynı pencereden bakabilen birisi olursa sizin için daha hayırlı olur. mutluluklar.

30 mayıs 2021 01:25

3. Genelde sessiz kalıyor. Farkında tabi o durumun, ilk ayrılırken ben ondan bana haklısın demişti zaten ama barıştık işte.

Ailem hiç baskıcı değildir, üniversiteyi yanlarında okudum eve giriş saatim gittiğim yer hiç sıkıntı o zaman olmamışken şimdi çok karışıyorlar.

30 mayıs 2021 01:29

4. Siz ileride sorun yapmaz mısınız bunu düşünün? Tanımıyoruz biz sevgilinizi tabi ki siz daha iyi bilirsiniz ama mesela arkadaşlarınız ya da çevreniz hep eğitimli olacak o ortamlardan siz değil de bir süre sonra o belki sıkılıp kendini kötü hissedecek. Böyle durumlarda mantıkla hareket eden biriyim ben bilmem iyi mi kötü mü yapıyorum ama iyice düşünmekte fayda var sonrasını falan

30 mayıs 2021 01:34

5. bacım dolar 8,60 olmuş gel vazgeç bu sevdadan ananın babanın sözünü dinle üzülürsün. ayrıca elini çarpsan baristaya çarpıyo zaten şu kafe kültürü sağ olsun. aşağılamak için demiyorum ama kendi geleceği olmayan insanın kendiyle kavgası bitmeyeceği için siz de ilerde sorunlar yaşarsınız

30 mayıs 2021 02:01

6. bakmayin siz bunlara.

aileniz mi sevgili sanki, siktir edin. ask her seye ragmen yaşanmalı

30 mayıs 2021 02:25

7. Sitenin yas ortalamasi 15 falan mi, ailen gittiğine geldigine karismiyorsa onların onayini almadin diye çekip vurmaz bir şeyler kanıtlamak zorunda değilsin

30 mayıs 2021 03:34

8. Yazık ailen çok ayıp etmiş, mavi yaka çalışanlar ölsün mü o zaman, bu insanların da bir hayatı olmasın mı ne güzel sizi seviyor saygı da duyuyor ilişki devam ettiğine göre sizi mutlu da ediyor ailenin buna saygı duyması laızm kaç yaşında insansınız

30 mayıs 2021 07:46

9. Süslü işi kötü değilmiş bence söylediğine göre? Birinizden biri çok zengin olmadığı sürece çok normal bence bu tarz durumlar. Ailenin abarttığını düşündüm. Eğer sevgilinden vazgeçmeyi düşünmüyorsan her türlü yolu deneyip aileni ikna etmelisin. Başka çaren yok ama ben olsam ailemin dediklerini yapmazdım. İnsan kötü hissediyor.

30 mayıs 2021 07:53

10. Bence aranızda fark var ve aileniz aslında haklı. Sevgiliniz lise mezunu ve barista olarak çalışmış. Starbucks için konuşuyorum asgari ücretin çok az üstünde maaş veriyorlardı en son. Mağaza müdürü olduysa bağlantıları iyidir kendini sevdirmiştir alacağı maaş en fazla 4.500 filan olur. Biz eczacının kazancı bunun her türlü kaç katıdır. Ben az kazanan erkeklerin bunu ileride kompleks yaptığını düşünüyorum. Bir de ben önceden bir soru vardı yine eczacı, sevgilisi barista onu da sizin sorduğunuzu düşünüyorum eğer öyleyse o soruda aranızda bir kültür farkı olduğu açıktı. Sevgiliniz okuyordu sanırım ama bitirmek için çabası filan yoktu. Bence bu iş olmaz yani

30 mayıs 2021 08:54