ailem ve eve giriş saati kavgası?

süslüler gerçekten sıkıldım bu durumdan. saat 9'da gelince bile kavga çıkıyor. tutucu bir aile de değiller öteki konularda ama bu giriş saati çok mevzu oluyor. siz ailelerinizin bu huyunu nasıl kırdınız?

1. Süslü ben sık sık tekrar eden biri de değilim. Bugün 9'da geldim diye çocuk gibi azarladılar. 18 yasında çocuklar bile o saatte eve girmiyor. Bu arada benimkilere konsere gidicem desem o saatte eve girilmez diyip izin vermezler.

12 haziran 2019 22:19

2. Yaşım 22. Bu sene okulum bitti.

12 haziran 2019 22:23

3. İşe bu hafta başladım süslü. Henüz maaşımı almadım. Şimdilik ekonomik özgürlüğüm yok. Maaşım da ayrı eve çıkıp masraflarımı karşılayabileceğim bir miktarda değil maalesef.

12 haziran 2019 22:26

4. Tavsiyelerin için teşekkürler anonim 5, uygulamaya çalışacağım. Ben de alışmalarından yanayım zaten. Bir süre direneceğim.

Anonim 1 güven kıracak bir şey yapmadım bence. Erkek arkadaşımdan rahatlıkla bahsedebiliyorum. Liseden beri anlatırım hep. Fakat cinsel birliktelikten bahsedemiyorum. Dışarıya çıktığımda kiminle olduğumu da biliyorlar.

12 haziran 2019 22:34

5. Ben babamla kavga ettim konuşmuyoruz artık haliyle karışamıyo :d

12 haziran 2019 22:36

6. Anonim 1 ailemleyken alkol kullanıyorum aslında. Daha önce tek başıma ülke dışına yolladıkları da oldu birkaç defa. En çok tartıştığımız konu bu giriş saati. Bu kuralı kıramadım bir türlü. Her evin bir kuralı var, bizimki de bu diyorlar.

12 haziran 2019 22:37

7. İşe başlayana kadar bende öyleydim şuan 11 e kadar ses çıkarmıyorlar çok şükür. İşe başladığımda depresyona girdim çok mutsuzdum onlarda farkındaydı sanırım, kafa dağıtmak arkadaşlarla takılmak için sadece iş çıkışı vakit olunca mecbur ses çıkarmıyorlar. Ki benim ailem tutucudur öyle babamla erkek arkadaş falan konuşamam.

12 haziran 2019 22:54

8. Aynı yaştayız, aynı derde sahibiz. Delirceeeemmmm

12 haziran 2019 23:03

9. suslu 21 yasindayim 17-18 yasindayken benimkilerde ayni sekildi.surekli gec gele gele alistirdim.bide kendi araban varsa daha rahat olurlar ben 18 de ehliyeti aldiktan sonra pek karismamaya basladilar.ama 12 diyolarsa 1 de falan geliyodum.biraz konusurlardi sonra alistilar

12 haziran 2019 23:45

10. süslü bende aynı dertten muzdaribim üstelik 26 yaşındayım 11 de evde olmam gerekiyor :(

13 haziran 2019 16:48