ailemin düğün sürecinde hiç destek olmaması ve kına problemi?
süslüler geçen sene burada soru açmıştım hatırlayan olur belki annemin isteme nişan sürecimde yaptıkları ile ilgili. şimdi de düğün sürecimde yaptıkları daha doğrusu yapmadıkları yüzünden moralim çok bozuk. ben nişanlımla ailemin oturduğu şehire 1,5-2 saat mesafede oturuyorum. gelinlik bakarken kardeşimi aradım gel birlikte bakalım dedim ve çalışmıyor kendisi yani istese gelebilir ama gelmedi sen orda bak buraya geldiğinde de birlikte burda bakarız dedi. neyse sonra bazen tek başıma bazen de nişanlımla gidip baktım bazılarının fotosunu attım annem bir yorum bile yazmadı. arada annemle kardeşime ayakkabı fotoğrafı çiçek fotoğrafı filan atıyorum mesela kardeşim off seç işte birini sen kullanacaksın yazıyo. neyse düğün ben ve nişanlımın yaşadığı şehirde olcak 100 kişilik küçük bir kır düğünü arkadaşlar gelecek çoğunlukla zaten benim toplasan 10 akrabam filan var baba tarafıyla görüşmüyoruz. nişanlımın da çok yok, onun da babası yok annesi de engelli ve uzak bir şehirde olduğu için gelemiyor düğüne ablası ve abisi gelecek. annemle kendi yaşadığı yerde sitenin bahçesinde kına yapalım diye konuşmuştuk kaç kere söyledim naptın organizasyon olayını konuşabildin mi işte site yönetimine sordun mu vs diye hep soramadım çok yoğunum yoğun dediği de dikiş kursuna gitmesi. yok ramazan geçsin öyle soralım diyip durdu. iki gün önce de annemin yanına geldim birlikte halledelim diye. açıkçası ben kına gecesi de yapmak istiyordum içimde kalmasın diye. zaten maks 50 kişi gelicek yani annemin arkadaşları bazı tanıdıklar filan onun listesini bile zorla yaptırmıştım kimler gelecek diye anneme. sorduğum organizasyon firmaları 50 kişi için iş almıyoruz filan dediler ne yapıcaz o zaman diyorum arkadaşımın oğlunun arabasında ses sistemi varmış arabayı buraya çeker sandalye kiralarız diyor yani böyle kıro bi şey mi yapıcaz çok saçma ayrıca ışıklandırma nasıl olcak karanlıkta mı yapılcak. kardeşim desen hiç ilgilenmiyor 2-3 hafta yokmuş başka şehire gitmiş arkadaşına. o kadar hevessizler ki milletin annesi babası deli divane oluyor düğün telaşında destek olmak için ben herşeyin peşinden kendim koşuyorum bari biraz hevesimi kırmasınlar onu bile yapmıyorlar. aşırı moralim bozuldu dünden beri bir sürü tartıştık. ben gelsem nolcak kendin yapabilirsin kendin edebilirsin sürekli böyle şeyler söylüyor. benim çok fazla yakın arkadaşım da yok ve çok yalnız hissediyorum kendimi bu süreçte :(