ailesinden hiç dayak yememiş olan var mı?

annem çocukken beni hep döverdi mesela. o zamanlar sadece benim annem böyle sanıyordum. anne babasından hiç şiddet görmemiş olan var mı?

1. Yalnız değilsin süslü babamdan hiç annemden çok dayak yedim... çok hem de

8 ağustos 2019 23:41

2. Ben hic dayak yemedim, ama sozlu olarak cok cektim diyebilirim. Cok bagirirlar annemle babam fiziksel bi sey yok ama.

8 ağustos 2019 23:43

3. Ben hiç görmedim süslü bir kere bile

8 ağustos 2019 23:43

4. hem sözlü hem fiziksel şiddet görmedim. ama arkadaşlarımı aileleri döverdi ve buna çok şaşırırdım.

8 ağustos 2019 23:45

5. Annemden çok kez gördüm, babamdan 1 kere tokat yedim. 23 yaşındayım annem hala aşırı sinirlendiğinde elini kaldırıyor ben de tepki gösteriyorum bazen vurmaya çalışıyor ama çocuk değilim artık diyip bileklerinden tutuyorum, tabi bu cok sık olmuyor.

8 ağustos 2019 23:46

6. Annemden sadece 1 defa iyi bi sopa yedim bi komşumuz yüzünden. İlkokuldaydım daha öglenciyim o zaman 12 gibi okula gidecem. Benden 3-4 yaş büyük bi komşumuz ile kapının önüne çıkmıştım, kız da gel saçını yapayım demişti böyle atkuyrugu yandan yapmış. Eve bi geldim saç açılmıyor, toka çıkmıyor, annem saçımı tarayip beni okula götürecek yok , bırak taramayi saçtakı toka çıkmıyor. Cinnet gecirip Beni bir dövdü bir dövdü sacimdan tutar tuta , en son bit yandan ağlayıp bir yandan da suratimda morluk var mı okulda rezil olmayayım diye suratı toplamayı düşünüyordum en son . Abim zor almıştı elinden ahbsnsjd. Bi daha da dayak yemedim. Babamdan hiç. Arada bağırırdi falan ders çalışmiyorum diye ama şimdi geri dönüp bakınca adam haklıymış. İyi bir lise kazanamadim o zaman , berbat bi liseye gittim. Liseye başladığımda ilk dönem 6 zayıf. Baya bagirmisti ama yöne de vurmamisti ahbsnsjd. Sonra noldu bilmiyorum Allah halime acıdı sanırım hukuk kazandım tüm ev şok babamın zamanında bagirmalaribir yerde ize yaramış ama nerde bende hala bilmiyorum ajajssj. Ama annemden yediğim o dayağı hiç unutmam.

8 ağustos 2019 23:53

7. Süslüler annem bi kere bana oklavayla vurmuştu sırtıma ve oklava sırtımda kırıldı. Bir kere de camasır ipiyle baglayıp kabloyla vurdu sürekli trol değilim. Su an bu konu acılınca cok aglıyor özür diliyor ama benım psikolojımı cok etkiledi hep böyle bir bana az yaklassa ne bilim hemen gözlermi kapatıyorum hemen yapma der gibi ellermi kaldırıyorum düzelmiyor bu

8 ağustos 2019 23:56

8. Yedim hem anneden hem abimden. Annem döverken elleri acımaya başlayınca topuklarıyla dövmeye başlardı. Abimse kime kızsa gelip hırsını benden çıkarırdı. O kadar çok dayak yedimki alt komşum kız ne kadar çok ağlıyor diye üzülüyormuş. Ama şimdi yapmaya kalksınlar mahalleyi ayağa kaldırırım. Babamdan hiç dayak yemedim.

9 ağustos 2019 00:00

9. Hiç dayak yemedim ben

9 ağustos 2019 00:02

10. Süslü affetim ben benım suçumdu diyo kabulleniyo ve aglıyo yani ne yapılabilir ki artık :(

9 ağustos 2019 00:05