aileyi kırmadan aynı şehirde ayrı eve çıkmak?
süslüler ben 25 yaşındayım. okulum daha bitmedi, bu dönem bitecek ama 2 yıldır çalışıyorum, kendi paramı kazanıyorum. erkek arkadaşımda kendi evinde yalnız yaşıyor. ben ailemden çok onda kalıyorum. ama ev 1+1 ve ısınma sorunumuz var, doğal gaz falan yok. şimdi 2+1 doğalgazlı filan bir ev bakıyorduk, e dedik birlikte çıkalım eve. zaten sürekli ondayım ben. 8 yıldır birlikteyiz. maddi açıdan sıkıntı yok. eşyalarımız da hazır zaten. tek sorun ben ailemi ikna edemiyorum. üniversiteyi de aile yanında okudum ben zaten. annem biliyor erkek arkadaşımı. ona söyledim. o da evlenin o zsman diyor. ev alıp ondan sonra evlenmeyi düşünüyoruz ama 1-2 seneye anca. babama da kız arksdaşımla eve çıkıyorum diyeceğim, erkek arkadaşımla çıkıyorum desem kavga gürültü kopar. ki bu halde bile bir türlü kabul ettiremiyorum. deliricem ya. ne gerek var diyorlar. annem ömrümümü kısaltıcan sen diyor. zaten yaşlandılar, bir hastalıkları oluyo sürekli. bi de böyle yapıp beni daha da çok üzüyolar. artık kendi düzenimi kurmak istiyorum. böyle sürekli bir orda bi burdayım. çok basit ama kabullendiremiyorum ya. onlardan para falan da almıycam bu arada, sadece eşyalarımı alıcam ben evden. sizce ne yapmalıyım süslüler of