airfryer sizce alınmalı mı? öneririyorsanız hangi markayı tavsiye edersiniz?

son zamanlarda çok popüler olduğu için kararsız kaldım. aranızda kullanan memnun olan veya memnun olmayan var mı? memnuniyetiniz veya memnun olmadığınız özellikleri neler oluyor?

1. İşe yaramaz bir ürün

12 aralık 2022 13:56

2. Çok elzem bir ürün değil. Patates kızartırken ya da fazla vaktim olmadığı zamanlarda kullanıyorum. Ev hediyesi olarak gelmişti, kullanırız diye değiştirmedik. Tek ya da 2 kişiyseniz, fırın çalıştırmak istemiyorsanız kullanılabilir.

12 aralık 2022 14:01

3. Açıkçası almayı düşündüğümde güvendiğim birkaç gıda mühendisine danıştım. Birincisi kızartmaya alıştırıyor insanı. İkincisi yine kanserojen madde karışıyor yemeğe iç malzemesinden kaynaklı dediler. Arada bir kullanacak olan için ya da bunları pek önemsemeyenler için tercih edilebilir. Pratik görünüyor orası doğru.

12 aralık 2022 14:02

4. sağlıklı değil hele olmazsa olmaz hiç değil birkaç aya sönecek bir balon sadece o yüzden masraf edip alma boşuna.

12 aralık 2022 14:32

5. 2 ay önce Philips 4.1 litre olanından aldım resmen elim ayağım oldu. Kızartmaya yönlendiriyor demiş biri ama 4 tane orta boy patatesi sadece 1 tatlı kaşığı yağ ile kızartıyorum çıtır çıtır harika yapıyor. Diğer sebzeler aynı şekilde hatta çoğuna yağ bile koymuyorum koyarsam çok çok az. Eskiden resmen yağ yiyormuşuz şimdi sebzelerin tadını alıyorum ya. Cupcake yapıyorum, poğaça yapıyorum, sufle yapıyorum falan filan. Koca Fırını önceden ısıt derdi yok kızartma yaparken deli gibi yağ yok. Temizliği de rahat atıyorum bulaşık makinesine temizleniyor ya da elimde 2 dk temizliyorum. Ben çok çok memnunum iyi ki almışım dediğim ürünlerden. Herkese de öneririm. Ayrıca benimkinin telefon uygulaması da var bir sürü tarifler var, kişiler de tarif paylaşıyor o yönden de harika oluyor.

12 aralık 2022 15:00

6. şuraya kurulayım bakalım önerileri merak ediyorum bende

12 aralık 2022 15:51

7. Ben her gün en az iki öğünümde kullanıyorum. Meal prep yapıyorsanız köfte, sote tavuk için harika. Hamsi, somon, levrek yaptım. Patatesleri doğrayıp atıyorum dışı çıtır içi yumuşacık. Tost makinesi bile kullanmayı bıraktım, buna atıyorum ekmekleri. Mısır patlatabilirsiniz, ekmek, kek yapabilirsiniz, sebze, kuru meyve yapabilirsiniz. Çıtır mantı için ideal. Fırınsız yaşarım airfryersız yaşayamam bundan sonra. Xiaomi kullanıyorum ben çok memnunum. Balık atıyorum, asla kokusu kalmıyor, temizlemesi aşırı basit. Ek olarak ben hiç yağ kullanmıuorum. Bence herkeste olması gereken bir ürün. Tam bağımlısı olmuşum lol

12 aralık 2022 16:11

8. kararsız kaldıysan alma :) ben de yeni teknolojik aletlere çok hevesliyim. aklıma düşünce onu alana kadar rahat edemem. ama bu sefer gerçekten almayacağım :) temizliği vesaire bana dertli geldi açıkçası. söyledikleri şeyleri tavada fırında da halledebiliyorum zaten. patates kızartması yiyeceksem de gerçek patates kızartması her zaman tercihim olur :) kısacası kullanışlı gelmedi. hele şu anki fiyatlarını görünce sebzeyi eti yıkayıp doğrayıp pişirip tabağa koyması lazım :) ben bakarken bu kadar popüler değildi fiyatı da absürd değildi yine de almadığıma pişman olmadım açıkçası.

12 aralık 2022 16:45

9. ayy bu birkaç aya bitecek diyenlerden de gına geldi. aylardır birkaç aya bitecek. benim airfryerım bile yok bu arada onu belirteyim.

benim takip ettiğim gıda mühendisi de çok elzem tabiki değil ama oldukça pratik diyor. sağlıksız diye öne sunulan şeyler ise fırında da var hatta mikrodalgada fazlası var. ben de almayı planlıyorum, kullanışlı bir ürün, fırına göre çok daha az yakıyor, daha çabuk ürün çıkartıyor.

12 aralık 2022 17:34

10. ben öneriyorum, gerçekten kullanmadığım bir gün bile yok :d evimize xiaomi almıştık, 2 kişi için yeterli. aileme de xiaomi aldım, onlar da 2 kişi onlara da yetiyor. ama 2 kişiden fazlası için kullanacaksanız xiaomi'nin hacmi yeterli gelmez diye düşünüyorum

12 aralık 2022 18:24