akşam yattım sabah kalktım tartıda 400 gram fazla çıktım?

bunun nedeni ne süslüler? sadece uyudum. niye fazlalaştı kilom? adetime 7 gün kaldı ondan olabilir mi? zaten düzenli bir kilo artışı var bu ara bende 400 gr 400 gr ilerliyor.

1. Şişkinliğin olmuştur

1 ekim 2021 10:08

2. Hiçbi şey vücudunuza girmeden nasıl değişcek ki

1 ekim 2021 10:14

3. evet adet yaklaşınca bende de öyle oluyor. 1 kg oynadığı bile oluyor.

1 ekim 2021 10:41

4. ay süslü benim de adetim 8 ekim görünüyor ve bu sabah hiçbir şey yiyip içmeden tuvalete çıktığım halde tartıda fazla çıktım. ben de o kadar sinir oldum ki. ne değişmiş olabilir yani.. umarım adet yüzünden şişkinliktir çünkü yediğime içtiğime çok dikkat ediyorum birkaç aydır

1 ekim 2021 10:43

5. ben başka kıyafetle falan çıkmadım a6. belki tartıda sıkıntı vardır ama insanlara gerizekalı aptal diyenler bu haddi kendilerinde nasıl buluyorlar anlamıyorum. bravo en üstün akıl sizlersiniz.

1 ekim 2021 11:12

6. bende farklı bir kıyafetle çıkmadım. ayrıca ne olursa olsun insanları böyle yadırgamamalısınız. vücut bu matematik değil. başınıza hiç gelmemiş sanırım. böyle atıp tuttuğunuza göre.

1 ekim 2021 11:20

7. A6 o zaman neden 1 kilo nutella yiyince 1 kilo almadıgımızı da acıklar mısın zeka küpü? Tsk.

1 ekim 2021 12:24

8. Yakamadıgımız kalori de vucudumuz da yag ve glikojen olarak sentezlenir. Ve 1 kilo olarak tartıya donus yapmaz

1 ekim 2021 13:02

9. ya hu süslüler o zaman 400 gr olayı ne? cidden soruyorum. şişlik falan? ya da başka bir sebep olabilir mi? tartım mı bozuldu acaba ?

1 ekim 2021 13:37

10. İnsan vucudu eşit değildir matematik. Bi doktor olarak bu siteden baska bi yerde cahil lafını duyamazdım sanırım

1 ekim 2021 15:16