akşam yemeğinden sonra canım acıkmak değil de bir sürü şey çekiyor yarın yerim diyorum ama güne başladığımda öyle bir düşüncem olmuyor?

kızlar diyetteyim genelde fix 2 yumurtalı güzel kahvaltılar yapıyorum, ara öğün zaten meyve kuruyemiş chia puding falan yiyorum akşama kadar da vakit geçiyor. ama akşam yemeğinden sonra özellikle bu saatlerde canım fena tatlı fastfood tarzı şeyler çekiyor full yemek videoları falan izliyorum. neyse sabah kahvaltıda tatlı bir yulaf yaparım ya da canımın çektiği çikolatayı/şeyi ara öğünde yerim diyorum ama sabah kahvaltıda normal kahvaltımı yapabiliyorum ya da ara öğün gelsin de çikolata yiyeyim demiyorum gün içinde pek olmuyuor. az da yesem çok da yesem sadece akşam bu tarz saatlerde geliyor bu tarz düşünceler, belirli bir sebebi olabilir mi?

1. benim de canim tursu kisir noodle falan pis seyler yemek istiyorum

30 ekim 2024 22:40

2. a1 suslu evet pis sozcugu o kadar dogru ki aciklamak icin :(

30 ekim 2024 22:42

3. Erken yatmak tek çözüm süslü insanın canı çekiyor illa ki bu saatlerde uyuyunca sabaha tok uyanıyor insan hatta gece nasıl açtım lan diyorum her seferinde. Şimdi yiyince sabaha mide çöp gibi oluyor pişmanlıkkkkk

30 ekim 2024 23:16

4. a3 suslu gece yemek yeme kendimi tutamama gibi bi sey allahtan olmuyo ama bi kac kere bu tarz seylerin patlamasi sonucu bikac gun midem bulanana kadar yemisligim var :( simdi yemiym bu saattense yarin dengeleyip yerim diyorum ama senin dedigin gibi bende de iste o can cekmesi gitmis oluyor garip bi sekilde

30 ekim 2024 23:28