akdeniz üniversitesi hakkında?

merhaba süslüler akdeniz üniversitesinde okuyan/okumuş olan var mı? iletişim fakültesi nasıl ve şehir çok sıcak mı? sıcağa dayanamayan birisi olarak bu konuda yorumlarınızı bekliyorum. şimdiden teşekkür ederim.

1. Antalyalı olarak çok sıcak diyorum....

22 temmuz 2019 21:57

2. antalya sıcak yıl boyu sıcak hatta sıcağı da geçtim nem oranı çok yüksek. kalp astım tansiyon gibi sorunların varsa izmir antalya adana ve mersin'e hiç bakma bile.

22 temmuz 2019 21:59

3. teşekkür ederim süslüler tercihlerime yazmayacağım.

22 temmuz 2019 22:01

4. Ay inanamıyorum hahahahahahahha akdeniz üniversitesi kampüsü en güzel üniversitelerden biridir. Ben mezun olurken iletişim fakültesi yeni bina inşaatı vardı ihaleyi alan şirket yarım bırakmıştı sonra yıkılacak dediler ne oldu bilmiyorum ama eğitimi de iyidir. Bir yanı deniz bir yanı şehir kampüs çok güzel bir konumda kampüsün içinde 3 büyük çarşı var özellikle biri avm gibi.

İklime göre üniv seçmeyi ilk kez gördğm 😂😂

22 temmuz 2019 22:05

5. okula kötü diyen yok ki farkındaysanız şehirden bahsettik. sıcağa dayanamıyorum dediğine göre vardır bir sorunu belki ne biliyorsunuz canım herkesin durumunu? antalya ve izmir en sevdiğim iki şehirlerden ama sıcağı havası berbat. kuzeye kaçmak istiyor insan bazen 😂

22 temmuz 2019 22:15

6. İletişim fakültesini hiçbir yerde yazmayın derim.

22 temmuz 2019 22:29

7. ankaraya gelin süslü sıcağa dayanamıyorsanız, ben bayılıyorum havasına

22 temmuz 2019 23:03

8. yorum yapan herkese teşekkür ederim.

anonim 7 ankara düşünüyorum ben de umarım gidebilirim:)

22 temmuz 2019 23:23

9. sıcağı sevmeyen süslüleri bolu'ya alalım 😄 bütün sene kar yağar, hava hep öldürücü soğuk, ellerin eldivenin içinde bile kanar soğuktan. yatın kalkın şükredin :(

23 temmuz 2019 02:59

10. jdksjfkdsjfd şaka gibi

yalnız hardcore sıcak olduğu zamanlarda okul bitmiş oluyor bunu düşündünüz mü?

akdeniz üniversitesinde okullar diğer ünilere göre erken açılır erken kapanır

23 temmuz 2019 17:53