akraba mobbingiyle nasıl başa çıkıyorsunuz?

aranızda böyle şeylet yaşayan varsa sormak istedim. akrabaların size garip garip bakması hepsinin aşırı fesat ve samimiyetsiz olması durumu. bir süre sonra kendimi anormal hissetmeye başladım. ama yapabileceğim bi şey de yok çünkü gereksiz samimiyetlere giremiyorum özellikle karşı tarafın fiziksel özelliklerimle muhabbete girmeleri falan. hayır yani takmışlar sivilceme kiloma

1. kanka mobbing öyle bir şey değil. halan sana maaş vermiyosa, yaptiklari kariyerini istikbalini yükselişini etkilemiyosa, fazla mesaiye bırakmıyorsa, performans notuna düşük vermiyosa, günlük sistematik strese kasıtlı olarak sokmuyosa o mobbing degil. kolundaki bilezikleri şıngırdatarak sana laf sokan herkese mobbingci deme. allah askina su yeni ogrendiginiz kelimeleri olur olmadik yerlerde kullanmayin.

20 nisan 2023 21:38

2. akraba zorbaliginin onunu kesmek kolay. muhattap olmamak. ya da olumsuz yorum yapiyorlarsa onlarin seviyesine dusmeden agizlarinin payini vermek. ondan sonra cevrenize neden diye sorgulamaya baslarlarsa o zaman kendinizi aciklarsiniz.

20 nisan 2023 22:09

3. Tek çözümüm onlardan mümkün olduğu kadar uzak durmak. Ailem zorla götürmedigi sürece asla gitmem. İnsanı sirk hayvanı gibi inceliyorlar amk görgüsüzleri (gizlinot: Bak yine sinirlendim 😅)

20 nisan 2023 22:27

4. Başa çıkmıyorum çünkü onlarla görüşmüyorum.

21 nisan 2023 04:11

5. 25'imden beri cogu akrabamla gorusmuyorum👍 kafam o kadar rahat ki. Yaşım daha küçükken ailemle beraber ben de görüşmek zorunda kalıyordum. Sonra bir farkındalık geldi kim lan bunlar dedim. Neden görüşüyorum? Ve orada ipleri kopardım.

21 nisan 2023 10:01