akrep burcu erkeklerin libidosundan bahsedelim mi?
kızlar bana bu akrep erkeklerinin libidosunun nasil olduğundan bahseder misiniz? son zamanlarda hayatıma sıklıkla akrep erkeği giriyor, burc uyumlarimiza baktığımda da en iyi anlatacağım burçlar arasında. ben de iyi anlaştığımızı farkettim ama meşhur yüksek libidolari yüzünden bu erkeklere karşı bir ön yargım var. tabiri caizse bana sapıklarmış gibi geliyor. akrep burcuyum diyen erkeğe hemen kafamda bu damgayı yapıştırıp öyle konuşmaya başlıyorum. sonra zamanla yüksek libido ortaya çıktıkça bak ben demiştim demeye başlıyorum. ben de son yıllarda hiç olmadığım kadar libidomun yüksek olduğunu düşünüyorum, onlara yetememek gibi bir kaygım yok, birbirimizi tamamlayacağımıza eminim ama akrep erkeğinin benden başka kadınlara karşı da böyle yükselme ihtimalini düşünüp huzurumu kaçırıyorum. mesela şimdi biri var, sevimli tatlı biri ama bir baktım twitterda birkaç pornografik sayfa takip ediyor. porno izlemesini normal karşılıyorum ama böyle düşkün olduğunu bilmek kıskançlık duygularımı kabartıyor. ay lütfen şu adamları bana bir açıklayın, sadece hayatındaki kadına karşı bu libidolarini kullanmazlar mi? sadık, düzgün biri olan hayatınızdaki erkeklerden bahsedin lütfen.