akrep erkeği balık kadını nasıldır süslüler ?

hayatımda hiç akrep erkeği tanımadım çevremde de yok yorum yapamıyorum o yüzden

1. Her anlamda en tatmin edici iliskimdi. Keşke bitmeseydi derim hep.

18 mayıs 2021 13:42

2. 11 yıl bahsettiğiniz ilişkinin içinde kaldım. hatta evlendim ve boşandım. bu sözlükte yengeçlerden sonra en sevilmeyen kadınların balık burcuna mensup kişilerden oluştuğunu biliyorum. ama akrep erkeğini tanıdıktan sonra balık kadınını baş tacı edersiniz öyle söyleyeyim. akrep erkekleri,manipulasyona bayılırlar, oldukça sinsidirler ve çok iyi rol yaparlar. komplesklerini büyüklenerek gizlemeye çalışırlar. o istemedikçe özel alanına asla giremezsiniz ve kendisine en yakın olduğunuzu hissettiğiniz anda bile arada hep camdan bir duvar bırakırlar. duygusal açıdan uygun bir ikili gibi görünüyor ama işin aslı hiç öyle değil ve maalesef işin aslını da iş işten geçmeden öğrenemiyorsunuz. sürekli kendisi tarafından yönetilmekten ve zehirli laflarını işitmekten sıkıntı duymayacaksanız, gizli ve sizi dışında tuttuğu tuhaf cinsel zevklerini öğrendiğinizde kalbiniz kırılmayacaksa deneyebilirsiniz, acı tecrübelerin yükseltici gücüne inanırım. bunun dışında akrep erkeklerinden sosyal hayatınız da dahil olmak üzere olabildiğince uzak durmanızı tavsiye ederim.

18 mayıs 2021 16:39

3. Ben de pek iyi şeyler duymadım ve okumadım süslüler tam da anlattığınız gibi birine benziyor valla ne yalan söyliyim. düşününce iyi bir burç yok galiba erkeklerde hepsi aynı bokun laciverti

18 mayıs 2021 17:15

4. a3'ün kompleksli ve sinirli demesine +1 vermeye geldim. balık kadınının üzülme ihtimali yüksek bu ilişkide

19 mayıs 2021 00:45