1. bunu yapan kuzeni ya öldürürdüm ya da sarhoş edip üstüne bir erkek atıp videolarını internette yayardım, siz gelmiş yalancı durumuna mı düşürsem diyorsunuz. düşürmezseniz ayıp edersiniz ama siz insanları onun söylediğine inandırırım deseniz bile insanlar böyle bir dedikoduyu çok sever ve size inanmış gibi davransalar bile arkanızdan kimse böyle bir konuda yalan söylemez, kim o kadar cesurdur/kötüdür ki der ve arkanızdan konuşmaya ya da ailenize imalarda bulunmaya devam ederler. yani kuzeniniz kötü, gıcık falan ama siz hala görüştüğünüze göre ve ailenizdeki insanlar hala görüştüğüne göre o kadar kötü değildir ve sempatik bir yanı vardır diye planlıyorum bu yüzden bi erkek tutup en azından onun nude atmasını sağlamalısınız ki sizde ona aynısını yapın.
birazdan benim söylediğim şey için bir "kadına" bu yapılır mı ya annesi, babası öldürse diyen ultra "feminist"ler gelecektir ama aileniz ne kadar iyi olursa olsun, umursamayacağını düşünseniz bile başkalarının dili çok ağır gelebiliyor, yani bir anlık sinirle sizinde başınıza çok kötü şeyler gelebilir böyle bir durumda(hayatımda tanıdığım en açık görüşlü aile, koy amerikan dizilerine sırıtmaz o seviye yani, başkasının laflarıyla duyunca ufak çaplı bir sinir krizi geçirmişti) yani ailenizin yakalaması/sizden duymasıyla dilinden zehir akan akrabalrın laflarıyla ve aşağılamalarıyla duyması bir değil.