aktif bir cinsel hayatım olduğunu salak gibi gidip kuzenime anlattım? gidip birilerine söylerse inkar edip bir de onu yalancı durumuna düşü?

onu yalancı ve fesat durumuna düşürmek çok mu büyük kötülük olur çünkü zaten o durumlara bolca düşmüş bir insan(gizlinot: bazen çok kompleksli olacağı tutuyor ve sonuçları onu aşağı çekiyor maalesef ki) bu yüzden yalan söylüyor işte, neye bu kadar kompleks yapıp sinir olduysa yalan söyleyecek raddeye kadar getirmiş onu diyerek biraz sinirlensem kendi anne babası dışında kimse kuzenime inanmaz ama bu durum onu iyice yerin dibine sokar ama bunu yapmazsam akraba terörü car car konuşup ailemi çok üzer ve utandırır. öncelikle şunu söyleyeyim ailem hakkında aşırı muhafazakarlardır çekirdek aile dışını da sayarsam, çok konuşurlar, millete sövmeyi gömmeyi severler falan. benim ailem ben seks yaptım diye kıyametleri koparacak bir aile değil muhafazakarlıklarından dolayı çok üzülürler, içten içe sinir krizleri geçirirler belki ama en fazla üç gün trip atarlar, belki senin yüzünden bir iki kere milletin lafını, sözünü çekiyoruz diye yüzüme vururlar ve bu kadarla biter. bu arada biz çok iyiydik hala daha ben çok iyi olmaya çalışıyorum ama ne olduysa bizi yabancıların frenemy(gizlinot: "bir arkadaş ve bir düşmanın özelliklerini birleştiren bir kişi" ) dediği duruma düşürdüler(gizlinot: sürekli bir şeyleri gizleme, yüze gülüp arkadan konuşma, onları bir yere davet etmediğinde kıyametler koparmak, bir sürü saçma sapan şey hem de her konuda inanılmaz destek olduğumuz ve bir kere bile ağzımızdan onlar hakkında kötü söz çıkmadığı halde). şimdi o böyle bir şey söylerse(gizlinot: her şeye olay çıkaran bi tip, bana sinir olduğu anda gidip söyleme ihtimali var)(gizlinot: neden söyledin demeyin, söyledim artık zamanı geri alamam) ben yalan söylediğini söyleyip bir de kıyametleri koparmalı mıyım? onu yerin dibine sokmalı mıyım? hatta ailedeki bazı insanların cephe almasını sağlamalı mıyım? düşününce benim yaptığım çok insanca bir şey olmaz ama sorun çıkaracağını bildiği bir sırrımı da(gizlinot: çıkarmasa da sır işte, tut çeneni otur yani) gidip anlatmazsın yani. neyse çok ikilemde kaldım(gizlinot: şimdiden mantıklı düşünmem lazım ki(her konuda böyleyim) sonra o psikolojiyle saçma sapan bir şey olmasın) bi benim başım ağrımasın diye onun başını neden yakıyorum diyorum, bir de ben ona sırrımı verdim o pislik yaptı o üzülmesin diye ben neden ailemi üzüyorum diyorum. siz olsaydınız ne yapardınız?

1. bunu yapan kuzeni ya öldürürdüm ya da sarhoş edip üstüne bir erkek atıp videolarını internette yayardım, siz gelmiş yalancı durumuna mı düşürsem diyorsunuz. düşürmezseniz ayıp edersiniz ama siz insanları onun söylediğine inandırırım deseniz bile insanlar böyle bir dedikoduyu çok sever ve size inanmış gibi davransalar bile arkanızdan kimse böyle bir konuda yalan söylemez, kim o kadar cesurdur/kötüdür ki der ve arkanızdan konuşmaya ya da ailenize imalarda bulunmaya devam ederler. yani kuzeniniz kötü, gıcık falan ama siz hala görüştüğünüze göre ve ailenizdeki insanlar hala görüştüğüne göre o kadar kötü değildir ve sempatik bir yanı vardır diye planlıyorum bu yüzden bi erkek tutup en azından onun nude atmasını sağlamalısınız ki sizde ona aynısını yapın.

birazdan benim söylediğim şey için bir "kadına" bu yapılır mı ya annesi, babası öldürse diyen ultra "feminist"ler gelecektir ama aileniz ne kadar iyi olursa olsun, umursamayacağını düşünseniz bile başkalarının dili çok ağır gelebiliyor, yani bir anlık sinirle sizinde başınıza çok kötü şeyler gelebilir böyle bir durumda(hayatımda tanıdığım en açık görüşlü aile, koy amerikan dizilerine sırıtmaz o seviye yani, başkasının laflarıyla duyunca ufak çaplı bir sinir krizi geçirmişti) yani ailenizin yakalaması/sizden duymasıyla dilinden zehir akan akrabalrın laflarıyla ve aşağılamalarıyla duyması bir değil.

21 ağustos 2020 03:52

2. Niye böyle bir endişeye kapıldınız ki bir anlık heyecanla mi anlattınız yoksa içinizde şüphe mi var. Kavga mı ettiniz niye desin. Elbette söyleyebilir ve hatta kendi yukarı çıkmak istiyorsa, ailenin dürüst akıllı muhafazakar kızı söyler. Tabi onun da cinsel hayatı yoksa. Umarım size koz vermiştir o da..

21 ağustos 2020 03:59

3. kuzeniniz söyledi mi söylemedi mi? başlıkta "söylerse" diye bir hipotez yazıp alt metinde sanki gerçekten yapmış gibi şiddet dolu cümleler kurmuşsunuz. niye şimdiden bu kadar kafanızda kurdunuz anlamadım? daha çok kuzeninizde başka bir şeylere sinirlenmiş gibisiniz; eskiden kalan bir münakaşanın etkileri olabilir. ben böyle bir durumda da olsam iftira atamazdım açıkçası, vicdanım el vermezdi.

21 ağustos 2020 04:04

4. tamamini okumadim ama bunu kuzeninize soylemeseydiniz keske. yoldan gecen birine soylesen bunu yayarak eline gecirecegi bir sey olmaz,

ama kuzeniniz bunu sirf eglenceli dedikodu olsun diye ya da daha onemlisi ailedekiler size daha kotu gozle baksinlar diye bile yayabilir. benim kuzenim iyidir yapmaz demeyin, her ailenin daha populer uyeleri ve onu kiskananlari oluyor. bence o gun gelirse kuzenini vurabildigin kadar sert ve bel alti vur. hic cekinme. herkesin iyi huylu oldugu bir aileyseniz bile o gunun gelecegini de dusunuyorum.

21 ağustos 2020 04:09

5. teşekkürler süslüler cevaplarınız için, geçen hafta aşırı sarhoşken anlattım arkadaşımda vardı ona bir şey anlatacakken o orada mı değil mi hiç umursamadan döküldüm valla. bi anlık endişe falan değil aramızdaki ilişkiyi tam olarak dökebilsem buraya neden endişelendiğimi anlarsını işte ama dökemiyorum yazıya :( daha önce hiç böyle bir şey yapmadı(gizlinot: ama benim ona anlattığım en fazla şey sevgilimle gittiğimiz yerler falandır) ama o kadar yüksek potansiyel var ki bunu yapmak için aşırı yüksek yani sadece onlarsız başka bir kuzenimle görüşmeme bakar sinir krizi geçirmesi ama onlar bensiz görüşebilir tabii ki çünkü onlar akraba neden görüşmesinler ama ben onlarsız nasıl görüşürüm kendi kuzenimle, ne haddime. benim kardeşim yok ve başka bir kuzenimle kardeş gibi büyümüş olmamızdan dolayı sık sık yalnız görüşmek istiyoruz ama 3 yaşında çocuklar kendini nasıl yerlere atıyor istediği şey olmayınca onlar(gizlinot: bi onlar bi o diyorum, biri daha normal o kardeşlerden bundan dolayı böyle gidiyor yazışım) da tam olarak bunu yapıyor, o kadar çok olmayan şeyleri söylediler ki bu yüzden olmuş gibi konuşuyorum çünkü yakın zamanda gayet söyleyebilirler. diğer süslünün söylediği gibi beni kötü göstermek için bile söyleyebilir yani.

21 ağustos 2020 04:11

6. bu arada evet süslü benimde iftira atmaya içim el vermiyor işte o yüzden bu soruyu sordum ma düşünüyorum sonra ne haddine ki bunu konuşabiliyor diye. bu arada anonim 4 süslüm herkesin iyi huylu olduğu bir aile olsa keşke, bir iki kişiyi çıkarın ortam süslü sözlükten beter herkes birbirine sallama, linç etme ve dedikodusunu yapma derdinde.

21 ağustos 2020 04:14

7. Hala sarhoşsun galiba.. bi dur bi olsun ne olacaksa da öyle delir😂