akupunkturla ilgili bilgi verecek süslü var mı?

iyi geceler süslüler, yaklaşık bir ay önce akupunkturla zayıflayan bir akrabamın tavsiyesiyle araştırmaya başladım ve bakırköy esthetica'ya ön muayeneye gittim. üç aylık bir plan yaptı doktor hanım ve kan tahlili istedi. tahlili yaptırdım sonucu haftaya alıp akupunktura başlamayı düşünüyorum. daha önce özellikle belirttiğim hastanede bu tedaviyi deneyimleyen ve artılarından eksilerinden bahsetmek isteyen varsa merakla bekliyor olacağım. şimdiden teşekkürler.

1. iyi geceler, annem de yıllar önce bakırköy kızılay'da akupunktura gidiyordu. Gerçekten faydasını görmüştü o zamanlar. Yakın zamanda kızılay'da başka bir bölüm için beklerken akupunktur için gelenlerle konuştuk herkes çok memnundu hatta annem de tekrar başlamak istiyor. Yani eksilerini bilemiyorum ama kızılaya gidip de faydasını görenler çok oldu. Umarım siz de güzel sonuçlar alırsınız :)

10 eylül 2017 01:22

2. (yazar: karikafasi) ve anonim, çok teşekkür ediyorum, ücretlerle ilgili bilginiz var mı? sadece kulak ve kulak artı vücut şeklinde yapıldığını söylediler.

10 eylül 2017 04:59