aldatıldığımdan nasıl emin olabilirim?

evet süslüler ben ertes sorusunu soranım. aldatıldığıma dair hiç kanıtım yok çünkü uzak mesafe ilişkisi yaşıyoruz. bana lütfen iyi bir taktik verin. kendime hiç zarar vermeden nasıl emin olabilirim bilmiyorum. telefonunda asla mesaj tutmaz, bir ara sadece benimkiler vardı ilk bozuşmamızda onları da sildi. aramızda çok denilebilecek bir yaş farkı var. sosyal medya hesabı hiç yok, kendisine sosyal medyadan bir şeyler gösterirken de baya afallıyordum, fotoğrafları nasıl kaydıracağını bile bilmediği için. durum böyleyken ben de bu işin içinden çıkamıyorum.

1. Diğer soruyu linkler misim?

Emin olmayı neden istiyorsun? Seni böyle arada bırakan biri ile kanıt bulmasan ayrılmayacak mısın? Sevgi şüpheye düşürmez

19 şubat 01:26

2. (link: https://www.suslusozluk.com/soru/aldatıldım-ya-da-aldatılıyorum Diğer soru)

Alsa unutmazdı ss. Başka deliller ara evde. Banyoya falan bak, ben saç tarağından ve duştaki yüz yıkama jelinden anlamıştım

19 şubat 01:39

3. Bazı şeylerin kanıta ihtiyacı yoktur be süslü. Buna ihtiyaç duyduran yanlış kişidir zaten. O adama dair içinizde bir şeyler oturmamış ki yok ya o yapmaz bence dememişsiniz. Mesajları silmesi de bence şüpheli bir durum ne alaka niye telefonunda mesaj falan tutmuyor ki neyi saklıyor? Yani bunun taktiği yok sorsan da doğru söylediğine kesin inanamazsın o şüphe zıkkımı girmiş aklına bir kere. Umarım kalbin ferahlar en kısa sürede.

19 şubat 01:51

4. emin olamazsın. güvenmiyorsan ayrıl.

19 şubat 01:54

5. adama bak ne yaman sikiciymiş birlikte olduğu tüm kadınlara ertesi günü hapı aldırtıyor, hepsi çantasında birer kutu hapla geziyor nolur nolmaz diye.... evden kime ait olduğu bilinmeyen ertesi gün hapları çıkıyor... muazzam

19 şubat 02:07

6. iyi de haplar zaten aldatıldığının kanıtı. daha ne arıyorsun niye arıyorsun?

19 şubat 17:51

7. şimdi diğer soruyu da okudum ve hali hazırda ertesi gün hapı yedeklemiş biriyle hiçbir şey yaşamadık vs demişsiniz, ben sizden ayrı bir cinsel hayatı olduğunu ve ne olur ne olmaz evde hapları bulundurduğunu düşünüyorum, üstelik korunmadan sevişen biri, yani size öyle bir şey yaşamanız halinde -sürtünerek olsa bile- hastalık bulaştırabilecek bir adam. bence kendine ait bu kadar özeli olan biriyle bir şey yaşamadan ghostlayın.

19 şubat 23:12

8. a8 daha komik olanı güya hiçbir şey yaşamamış olmalarına rağmen bu herifin ısrar kıyamet ss'ye ertesi gün hapı aldırtıp çantasında taşıtması

20 şubat 00:35