aldatıldım canım çok yanıyor, keşke yalanları doğru olsa lütfen bana bir şeyler yazın?

gece uyurken telefonunu karıştırdım ve eskorta fiyat sorup fotoğraf istediğini gördüm tansiyonum düştü sinirden uyandırdım eve gidiyorum dedim, bu kaçıncı telefonumu karıştırman artık burama kadar geldi dedi açıklamıyorum bir şey sen inanacağına inanmışsın zaten aynen kendim için sordum çok ihtiyacım var ya ondan aynen aynen dedi e niye yazdın o zaman dedim sana hiçbir açıklama yapmayacağım konuşmak istemiyorum neye inanıyosan ona inan dedi, o an lütfen yanıldığımı söyle niye yazdın o zaman diye yalvardım resmen sinir ve kalp kırıklığıyla, konuşmayacam senle diyor. lütfen bir şeyler söyleyin nasıl geçer bu acı göğsüm sıkışıyor nefes alamıyorum

1. Klasik suçlu erkek. Sen yanlış anladın, açıklamicam, beni suçla. Geçmiş olsun süslü.

14 mayıs 2021 09:18

2. Hem suçlu hem güçlü. Süslüm kalbin agrıyor biliyorum ama gececek. Böyle iğrenç bir heriften çok daha değerlisin sen. Bir kere bu dedikleri doğru bile olsa yani kendisi icin arastırmamıs olsa sırf senin kalbini kırmamak icin güzel güzel acıklaması seni yatıstırması gerekirdi. Neresinden baksan hatalı.

14 mayıs 2021 09:22

3. Ay nasil manipilatif bir erkek ya. Bak kizim sakin yarin birgun seni aradiginda inanma! Cunku yapacak, seni arayacak ve aciklama yapacak. Ahmet sor dedi, sordum diyecek. Senin bakacagini tahmin edebiliyorum, suclu olsam silerdim diyecek. Sakin inanma bunlara ne kadar istesen de..

Suslu soyle gececek. Seni kaybetmekten korkan, deger veren adam sozumona nedenini yalvar yakar aciklardi. Bir de telefonunu karistirma tribi ne ya zaten bir bok yemissin, guven vermiyor belli ki sana. Bence iyi donmussun zarardan. Sana deger veren birini bulduguna, guveni de anlayacaksin. Yoksa boyle toksik iliskilerde sen de yavastan toksiklesmeye basliyorsun.

14 mayıs 2021 09:23

4. süslü normalde wp ına sürekli bakabiliyorum bi sıkıntı yoktu ama dün arama yerine millete benden nasıl bahsetti diye merak edip sevgilim diye arattım. çıkan mesaj sevgili tadında bir gece geceliği 350₺. arşivledi ve farketmedim galiba. senin bu yaptığın çok ayıp ben senin telefonunu bir kez olsun elime alıp bakmadım diye bana suç attı. orda sinirden kendimi tutamadım ağladım sessiz ol bıktım artık senin bu davranışlarından hiçbir şey açıklamıyorum sen inanacağına inanmışsın dedi, yapmamam gerekiyordu biliyorum ama nolur beni yanılt neden yazdın diye ağladım kendimi tutamadım, kalbim sıkışıyor şu an

14 mayıs 2021 09:26

5. Süslü bu ne ya yavuz hırsız ev sahibini bastırıyor. Sen de gerçeklerin farkındasın. İnkar edip durma. Hele bunu bildiğini bilip yanında 1 dakika daha kaldığın için sana gram saygısı kalmamıştır artık. Daha önce de telefonuna bakmışsın, eminim onda da bir şey bulmuşsundur. Buldun değil mi ne buldun? Ama affettim değil mi? Bak yine daha beteri yaptı. Üstelik bu sefer af bile dilemiyor. Al bununla ne yaparsan yap diyor. Ayrıca af dilese ne olacak affetmemen gerekiyor. Ya bak böyle bir şeyin affı olmaz. Fiyat sordum foto istedim ne yaa? Bu nasıl rezillik. Pislik herif.

14 mayıs 2021 09:28

6. inkar etmiyorum, keşke gerçek olmasaydı yalanları doğru olsaydı diye kendim yiyorum,  beni çok sevdiğini sanmıştım

14 mayıs 2021 09:31

7. Yemin ediyorum okurken eski sevgilimle konuşuyorum sandım aynı açıklamalar. Ortalık biraz sakinleşince de 'kuzenim için sormuştum sen bana güvenmiyor musun ben senden başkasına dokunur muyum' falan diyecek bak. Of hala aklıma geldikçe tiksiniyorum benim verilmiş sadakam varmış yol yakınken gördüm diye seviniyodum sende sevin. Canın ne yanacak yaa mutlu ol

14 mayıs 2021 09:46

8. Ss bu durum "kizim sen her seyi kafanda kurmussun, inanacağına inanmissin zaten" durumu klasik. Cidden daha ne aciklamasi bekliyorsun? Biliyorum zor ama en azindan evli degilsin bisey degilsin, arada aileler yok. Direkt bas tekmeyi.

14 mayıs 2021 09:58

9. karşısında daha fazla güçsüzlük gösterip ağlamanıza bile gerek yok, basın tekmeyi hadi yallah

14 mayıs 2021 10:10

10. Adam pezevenkmi de arkadaşına escort ayarlıyor? Ayrıca senin arkadaşına jigolo ayarlaman kadar absurt bir durum

14 mayıs 2021 10:20