aldatıldım, yeni öğrendim. kötüyüm?

uyuyamıyorum canım acıyor. üç yıllık ilişkim vardı, aldatıldığımı öğrendim. hikaye uzun ama yazacak gücüm yok. son bir ayımız kavgalı geçmişti, bir ara beni whatsapp instagram dahil her yerden engelledi. sonra barıştık derken instagramına istek atsam da sürekli soru sorup tartışma çıkartıyorsun diyip beni hesabına almıyordu. bu akşam ısrar ettim beni al diye, kabul etti isteği. takip ettiklerinde ilişkimiz başlamadan önce flörtleştiği, ama sevgili olunca takipten çıkarttığı kızı gördüm. tekrar takipleşilmiş. sordum konuşmadık bile tanımıyorum dedi. ama ben kim olduğunu gayet iyi hatırlıyordum. inanmadım kıza yazdım, kız dayanışması sağolsun bana konuşma sslerini attı. kıza dümdüz yürümüş. hatta kız dedi ki ben isteği bir yıl önce attım bu ay kabul etti dedi. yani o isteği orda bir yıl bekletmiş. bilmiyorum beni deli yerine koyup kafandan uyduruyosun diye manipüle ediyordu. kafam durmuş durumda. kalbim yerinden çıkacak gibi. ona okudum konuşmaları dedim yeter bitti diyip defolup gitti bana bir özür bile dilemeden üç yılın sonunda. kızlar ben iyi değilim. ne yapacağım, ben nasıl düzeleceğim. ne düşüneceğimi bile bilmiyorum. sabah olsun istemiyorum. ben ne yapacağım

1. Süslü inanclı mısın bilmiyorum ama biraz dua vs etsen aklıma baska bir sey gelmedi gecenin by saatinde:( ne desem bos gelir biliyorum gerçekten cok üzücü olmuş

6 nisan 2024 03:34

2. Tamamını okumadım, ama her yerden engellemişti vs yazmışsınız. Aranızdaki saygı ve ilişkiniz orada bitmiş zaten.

6 nisan 2024 04:16

3. aldatılmamışsın. ayrılır ayrılmaz birini bulmuş sadece, belki yedekte de tutmuştur belki tutmamıştır ama aldatıldım kafasına gireceğin bir hikaye değil. zaten sonlara doğru saygı kalmamış yalama olmuş ilişki, sen ona birkaç ay önce bitmiş gözüyle bak.

6 nisan 2024 05:47

4. Son anonime katılıyorum kurtulmuşsun bitmiş gitmiş ilişkiden

6 nisan 2024 05:53

5. ss deccalmiş adam. yapacak bir şey yok, klişe ama zamanla geçiyor. o terk etmese siz yine bir şekilde barışacaksınız gibi. umarım o boşta kalıp dürttüğünde dönmezsiniz. sevilmemişsiniz, bunu kabul edin. dümdüz sevilmemişsiniz yani. bunu ne kadar erken kabullenirseniz o kadar hızlı atlatılıyor. kendinizde suç aramayın, sevilmemek sizin suçunuz değil ama kendinizi neden ezdirdiğinizi ve nasıl manipüle edildiğinizi sorgulayın ve bir dahaki ilişkilerinizde yaşamamak için bu konuların üstüne gidin.

6 nisan 2024 08:07

6. kızın isteğini 1 sene boyunca yedekte tutmuş fırsat kollamış resmen adam, nasıl aldatma değil diyorsunuz anlamadım gayet aldatma bu

ss beni aldattı diye ölmeli bitmeli depresyon gecirdigim adamın sıfatını bile hatırlamıyorum su an, düsününce ne cringe hareketler yapmısım diyorum hatta. inan geciyor kendine zaman ver

6 nisan 2024 08:28

7. salla gitsin her bitiş yeni bir başlangıçtır. bu hayatı deneyimlemeye geldin, o denyonun seni semesi için değil. silkelen ve mutlu olmaya bak, sevgiler

6 nisan 2024 08:33

8. Bence herkes herkesi aldatıyor. Hele uzun ilişkilerde. Bu nasıl bir teselli diyeceksin. Teselli değil. Benim insanlara hiç güvenim kalmadı. Hiçbir şey yapmayan ayaküstü birileri ile flörtleşiyor. Kadın da erkek de. Yani bazen öyle erkekler görüyorum ki hayatında bir kadın olduğu için her gün Allah'a şükretmeli. Bana biri baktı diye. Ama onlar bile aldatıyor. Etraf hayattan ne istediğini bilmeyen, her şeye sahip olmayı kendine hak gören beyni boş insanlarla dolu. Etrafımda eşini, sevgilisini aldatan insanlar görmekten kusacağım artık.

6 nisan 2024 09:57

9. zamanla geçeceğini biliyorum süslüler, ilişki sınırlarını sadece bu instagram olayı ile aşmadı, bir sürü şey yaptı. yaptı da bana hep kafandan kuruyorsun muamelesi çekti bağırdı çağırdı. dünki olay bardağı taşıran son damlaydı kısaca. yalanlarından sıkıldım. sürekli hayatında kızlar var zaten, onlinedan kızlarla tanışır, dcdan konuşur, oyun arkadaşları olduğunu söyler. hatta buluşma planı yapar onlarla ama ben ne oluyo dediğimde medeniyetsiz gerikafalı olurum. sabah akşam cinsel içerikli videolar izler, sosyal medyada tanımadığı kızları takip eder kim diye sorarım yalan söyler. iş yerindeki kadınlardan sevgilisi olduğunu saklar, onlarla yemeğe çıkar dışarıda buluşur. sen salak mısın diyeceklere özel cevap vereyim ilk aşkımdı, yani çok seviyorum yaşım da 26. hayatımda bu denli aşık olduğum tek insandı. şu anlattıklarımı yaparken bir yandan da beni ne kadar sevdiğini ama benim sevgisini görmediğimi falan söylerdi komik. hatta dün kızla konuşmaları ortaya çıkınca ben seninle evlenmek istiyordum ama sen sadece bana güvenmemeyi seçtin falan diye bağırdı ya hala beni suçluyor. bu zamana kadar zor dayandım çünkü çok sevdim, canım acıyor ama yazmayacağım onunla iletişime girmeyeceğim. beynim hala bittiğini algılamak istemiyor özellikle dün gece aklıma gelince kalbim yerinden çıkacak gibi oluyor. ama yapmayacağım, yazmayacağım görüşmeyeceğim. içimden ona neden neden yaptın diye sormak ağlamak geliyor ama onun verecek cevabı bile yok kendini haklı çıkartır ve beni suçlar. belki bir özür içten bir özür dilemesini isterdim ama öyle bir karakteri yok.

6 nisan 2024 10:19

10. anonim 9 katılıyorum, zamanın getirisinden kaynaklı artık insanlar ilişkileri bile tüketim aracı olarak görüyor birini tüketip diğeriyle tatmin olmaya çalışıyor. sevginin sadakatin değeri bu zamanda çok azaldı. yani yaşadıklarımdan ve çevremden gördüklerimden sonra bir insana güvenmek bana çok zor geliyor artık. bu psikolojiyi nasıl aşacağımı bilmiyorum.

6 nisan 2024 10:21