aldatan erkek sevgilisini sevmiyor diyebilir miyiz?

erkekler sevgisi bittiği ve kaybetme korkusu olmadığı için mi aldatır süslüler? aldatıldım ve hep beni sevdiğine ilişkin özürler diliyor. barışmak gibi bir durumum yok ama hiç mi sevilmedim ben diye içim içimi yiyiyor resmen.

1. Sevmiyor demeyelim de kalbi geniş iki, üç kişiye yetebiliyor diyelim

24 ekim 2021 12:03

2. diyemeyiz süslüm abartma sen de yaa allah aşkına

24 ekim 2021 12:03

3. ne sevmiyoru bee aşık sana. aşık adam aldatır, canım brainless süslüm benim.

24 ekim 2021 12:04

4. diyemeyiz. senin naciz bedenini kendi varlığıyla yormak istememiş diyelim.

24 ekim 2021 12:04

5. Kızlar dalga geçmeyin lütfen :d hani sevgilisini seviyordur ama heyecan yaşamak için mi bunu yapmıştır onu merak ettim. Erkeklerin düşünce yapısını çözmeye çalışıyorum. Yoksa İnanın hiç önemi yok asla affetmem.

24 ekim 2021 12:08

6. Dünyanın en boş ve ilkel varlıklarının ne gibi bi çözümlemesini yapabilirsin :')

24 ekim 2021 12:09

7. Sevdiğinden ayrılmak yerine aldatıyor tabi ki de.

24 ekim 2021 12:10

8. eskiden ben de çok yargılardım, bırakın aldatmayı hafif bir akıl kayması bile kabul edilemezdi benim için. ama büyük konuştum herhalde sevgilimi gayet severken ayrılmak istemezken başkasına aklım baya kaydı. he o çocukla bir şey yaşamadım fiziksel olarak aldatmadım ama düşünce olarak sevgilimdense o daha çok aklımda olmaya başlamıştı. iğrenç bir durum, insan kendinden tiksiniyor. belki sevgilime sevgim azaldı ve uzun ilişki yüzünden heyecana kapıldım diyorum. ama tabii ki normalleştirilmemeli asla.

24 ekim 2021 12:12

9. Seven aldatmaz bacım.

24 ekim 2021 12:12

10. Seven de aldatıyor. Başka biriyle yatmak ayrı bir şey, birini sevip onunla sevgili olmak ayrı bir şey gibi görüyorlar. Muhtemelen hayatının kadını sizsiniz ama başka biriyle de küçük heyecanlar yaşamak istemiş. Heyecanlarına s*çtıklarım.

24 ekim 2021 12:22