aldatmayan erkek var mıdır??????

çevremde imrenerek baktığım çoğu ilişki aldatmayla bitiyor. gerçekten birine sadık olmayı başarabilen bir erkek var mıdır acaba?

1. aldatmaya henüz fırsat bulamamış erkek vardır o fırsatı bulduğu an emin ol hiç acımaz direkt topu filelerle buluşturur.

18 eylül 2024 23:17

2. Var maalesef. Bazıları karakteri bok olup çektirse de sadıklar.

18 eylül 2024 23:20

3. Yoktur. Hele ki şimdilerde alana saygı adı altında ne telefona bakılıyor ne nerdesin diye soruluyor. Bir arkadaşım tatilde bir adamla sevişiyor sonra iletişimi devam ediyor falan meğer adam evliymiş çok sonra öğreniyor. Neden adamın karısı bir kere kocam telefonda ne yapıyor dememiş, yalnız tatillere yollamış. Yok bu devirde geçmiş olsun

18 eylül 2024 23:46

4. Aldatmayı bu kadar büyütmeyin, bahsettiğiniz her şey kadın için de geçerli neden illa erkeklerin aldatması lazım ki?

Ya da neden illla aldatılması gerekir. Bir insan özgür iradesiyle partnerini tercih edemez mi? Siz ilk cinsellik fırsatında 5dklık zevk için gözden çıkarılanilecek insanlar mısınız ki böyle şsyleri dert ediyorsunuz

18 eylül 2024 23:50

5. A4 seni üzerler gibi geldi bana bacım.

18 eylül 2024 23:55

6. hee aynen yok. bunu iyice kanıksayın, aldatılınca da affedin. zavallılar ya. hayır böyle düşünerek nasıl ilişki kuruyorsunuz o zaman? her halükarda aldatacakmış ya sizi?

18 eylül 2024 23:56

7. A4'e adriana lima ve shakira'nın bile aldatılması şoku.

"Biş dıkikılık zivk için gizdin çıkırılıbilicik insınlır mısınız ki biyli şiyliri dirt idiyisiniz"

Masum :)

19 eylül 2024 00:22

8. sosyal medya, ilişkilerin anasını s*kti. en beyefendi görünümlü olanlar da dahil, yakından tanıdığım bütün erkekler aldatıyor. bu çağda sadık erkek yok. eskiden ellerinde aldatma fırsatı yoktu, şimdi sosyal medya sayesinde tüm dünya ellerinin altında. ilişkiye emek vermeyip çok kolayca terk etmeleri de bu yüzden: "ne de olsa sosyal meyadan veya dating app'lerden zibilyon tane yenisin bulrum daha iyisini bulurum" kafası.

19 eylül 2024 00:26

9. sadece kendi yaşadığım deneyimleri paylaşsam roman olur. görüşmek için yalvaran eski sevgilimin birkaç gün sonra evlenme teklifi ettiğini mi görmedim, doğum gününe benimle giren ve ertesi gün doğum günü kutlamasına sevgilisi ile giden ve birkaç hafta sonra evlenme teklifi eden flörtüm mü olmadı. nişanından önce hala şansını zorlayan mı eximi mi anlatayım, sırf mantığına uyuyor, doktor diye bir kızla beraber olan bir 4 yıl beraberlik yaşadığım eski sevgilimin her fırsatta yazmasını mı anlatayım. ah daha neler neler, hepsinin ortak noktası da şu bu kadınlar bu adamlar onları seviyor, değer veriyor sanıyor. gel de aldatmayan erkek olduğuna inan şimdi.

19 eylül 2024 02:07

10. Kadınların ve erkeklerin aldatma oranları deli gibi uzak birbirinden. Bir de erkekler anlık, tek gecelik aldatmalara inanılmaz müsait, kadınlar için daha duygusal hikayesi olan aldatmalar olası. İstatistiksel olarak durum böyle, sabıkalı olan da asla kadınlar değil

19 eylül 2024 04:10