ales matematik icin youtube kanali tavsiyelerinizi alabilir miyim?

dilciyim susluler iyi ve guzel anlatan birkac tane hocaya ihtiyacim var. bildiginiz iyi kitaplari da -soru bankasi,konu anlatimi,deneme- benimle paylasirsaniz sevinirim :)

1. süslü ben bıyıklı matematik kanalında karar kıldım. diğer hocalara bakıyorum ne şovlar yapıyolar cok gıcık olsum sahsen. ben de kpss gk gy için çalışmaya baslıyorum da... kitap olarak da bu bıyıklı abinin ikili baslangıc kitabı var bir de video destekliymiş ben onlardan calısacagım. adamın adı selim yuksel. (link: https://kitapadasi.com/urun/Selim-Yuksel-TYT-Matematik-Video-Ders-Notlari-TYT-Matematik-Soru-Bankasi-Seti/20034 kitaplar şunlar)

3 ağustos 2021 23:56

2. Benim hocam deniz atalay'dan dinliyorum süslü. Çok memnunum mutlaka tavsiye ederim. Kitap olarak da informal yayınları-matematiğin kara kutusu serisi baya iyi. Önce videoyu izliyorum sonra bu kitaptan cözüyorum. Ben 2 kitap olarak aldım ama tek kitap olarak toplanmıs hali de var. Konu konu ayırmıslar,her cıkmıs sorunun arkada cözümü var.Yapabildigimi yapıyorum yapamadığımın cözümüne bakıyorum..Benim de temelim cok zayıf ama bu yöntemle ilerledim baya.Basarılar:')

4 ağustos 2021 17:20

3. Tesekkur ederimmmm :)