aleyna beyazgül ü beğeniyor musunuz ?

herkes çok beğenmiş

1. kesinlikle ekrana çok yakışan bir yüzü var. yeni türeyen isimlerden en beğendiklerimin arasında sanırım.

18 ağustos 2024 17:47

2. herkes kim ya.hiç güzel değil bence.

18 ağustos 2024 18:28

3. O kim amk?

18 ağustos 2024 18:31

4. bir tabloya bakar gibi sadece yüzüne bakacaksam çok güzel. ama tavırları, ses tonu o kadar itici ki ağzını açtığı an bütün güzelliği gidiyor. erotik bir aura yaratmaya çalışıyor gibi geliyor bana çok zorlama ve yapay duruyor

18 ağustos 2024 18:44

5. çok güzel bir kız ama konuşana kadar. umarım bilerek yapıyordur daha çok izlensin diye. her lafa assssssklarımmmm diye girmese takip ederdim.

18 ağustos 2024 19:33

6. askimm kelimesini onun sesiyle okuyorum artık. hayır beğenemiyorum

18 ağustos 2024 19:37

7. Bayık bakıyor, özendiği şey her neyse kendini öyle deli deli yapma kızımmmmmm

18 ağustos 2024 20:45

8. Bence çok güzel bir kız. Ses tonu, konuşması falan hiç yapay gelmiyor kızın ruhunda var belli ki. Dan dun konuşan erkek fatmalardan ya da mıy mıy ruh emen tiplerden yıldım. İzlerken sıkmıyor hiç.

18 ağustos 2024 21:10

9. sadece yüzü göründüğünde çok güzel ama boydan fotoğraflarında bir olmamışlık var. kafasıyla vücudu uyumlu değil gibi garip bi şey.

18 ağustos 2024 21:35

10. cok arabik geliyor ya bana. iran taraflarını da cagrıstırıyo. begenmiyorum ben. tum bunların ustune bi de yapmacık:( bızımla deıl

19 ağustos 2024 02:12