aleyna tilki neden birden parlayıp söndü sizce?

seneler önce daha bir konuşulduğunu hatırlıyorum bu kızın sonra unutuldu mu ne oldu hiçbir yerde göremiyorum artık

1. Hiççç ama hiç tarzım olmamasına rağmen sesini ve tarzını beğeniyorum. Bence göründüğü kadar sığ biri de değil. Çok genç yaşta ünlü olmak yormuştur ama şimdi baktım daha 23 yaşındaymış. Daha yolun çok başında ismini daha duyarız bence.

26 mart 2024 22:44

2. Menejeri annesi miydi? Sebebi menejerdir. Ya zaten o igrenc sari sacla cok bile geldi buralara kadar. Bence zaten cok parlamasina da ferek yok cok da yetenekli degil. Ama ndan daha kotuler daha iyi yerlerde. Sebebi yetenej yonetmeyi bilmeyen menejeri.

26 mart 2024 22:46

3. Neden ünlü olduğunu anlayamadığım birisi.

26 mart 2024 22:53

4. çok şanslı bir kızdı ama şansını iyi kullanamadı. ilk parladığı andan hemen sonra kötü bir imaj ve marketing çalışması yapıldı. eli yüzü düzgün bir albüm yapacaklarına 3-5 single atıp onlara abidik gubidik klipler çekerek kızı aşırı şekilde cinsel objeleştirdiler. genç kadın şarkıcıların seksapelinin kullanılması çok normal ama aleynada sınır epey aşıldı.  hedef kitlesi olan genç kadınların sevmediği, sadece abaza erkeklerin götüne baktığı bir figür haline geldi. halbuki aleyna yaşında bir kadının popüler kalabilmesi için hemcinsleri tarafından da idealize edilip beğenilmesi gerekiyor. aleynada böyle olmadı. menajeri her kimse çok büyük sıçtılar, geri toparlanması da böyle devam ederse zor görünüyor.

26 mart 2024 23:17

5. Ben aleyna tilkinin inanılmaz fanıyım ama nerden buluyor o saçma sapan şarkı sözlü şarkıları. Onun sesine arabesk ilginç bir şekilde cok yakışıyor. Dipsiz kuyum yalnız cicek yalan ayrı gitme hepsi cok güzel sarkılar zeynep bastık gibi cover yapsaydı keşke :( lan şarkısını o daha iyi söylerdi

26 mart 2024 23:18

6. "menejeri" annesi değildi tabi ki. Gülşen, Bülent ersoy gibi isimlerin de çalıştığı haluk Şentürk idi. Aleyna'yı sektörü kullanıp attı, aleyna da akıllı davranamadı ben oldum bana bir şey olmaz sandı.

26 mart 2024 23:19

7. Ben tamamen aleynanın kendi başına buyruk davrandığını düşünüyorum yaşı küçük ama ingilizce şarkısındaki klibi ne kadar gereksizdi cool olmayı başaramadı nez gibi cesur klipler çekti ama bu ülkede olmaz o, eğer silkelenir güzel bestecilerle çalışırsa silinmez ama bu şekilde devam ederse azalarak biter

26 mart 2024 23:24

8. Uyuşturucu sebeplerinden biri öncelikle. Koko çekip çekip saçma sapan paylaşımlar saçma sapan insanlarla takılma (uzi ve daha nicesi) ortaya tam parlayamadan sönen yıldız çıktı. Pr falan da zayıf ya. Lolita olmaya çalıştı onu da başaramadı. İlk çıktığındaki gibi uzun saçlı arabesque takılsaydı daha çok iş yapardı bana kalırsa.

27 mart 2024 00:09

9. Aleyna bı tweet atmıştı herkesin bildiği ünlüler beni engelliyor sahneye çıkamıyorum vs diye neydi o hadise falan konusulmustu

27 mart 2024 00:13

10. neyse ki bitti umarım yeniden başlamaz. pedofililere hizmet eden video klipleriyle olmaması daha iyi valla.

27 mart 2024 00:31