aleyna tilki'nin yalnız çicek klibi?

ne düşünüyorsunuz? ben yeni izledim ve şarkıyla bir alakasını bulamadım klibin. klipte ne anlatılmak istenmiş anlayan varsa aydınlatabilir mi? (gizlinot: swh)

1. O sen olsan bari'nin klibinde ne anlatıldı bunda anlatılsın

5 haziran 2018 14:46

2. aleyna tilki'nin klibinde anlam mı arıyorsunuz gerçekten

5 haziran 2018 14:48

3. anlam aramıyorum sadece merak ettim . izleyen var mı benim gibi saçma bulan var mı diye. bir de şarkı yıldız tilbe'nin olunca ne bileyim biraz daha anlamlı olur diye düşünmüştüm.

5 haziran 2018 14:51

4. Çok saçmaydı ya. Ne bileyim,daha çok dans sahneleri ve daha az botokslu dudağı daha da uzatarak kameraya masum bakma sahnesi olsaydı belki olabilirdi. Sürekli rüzgar esti bi ara, ben rahatsız oldum sürekli saçlarının karışıp durmasından ahah. O palyaçolar ne mana. Mavi ve siyah kıyafeti de çok çirkindi. Yaza girdik, daha fresh ve basit bi klip çekerek daha akılda kalıcı olabilirdi.

5 haziran 2018 14:58

5. Özellikle o mısır gevreklerinin içinde şarkı söylemesi. Sanki birilerine özenmiş gibi geldi bana da.

5 haziran 2018 15:11

6. Klibin tamamini izlemedim ama  izledigim kismi Empire of the sun-we are The people klibine çok benzettim makyajlar kıyafetler vs aynıydi nerdeyse

5 haziran 2018 15:20

7. Bu klibin yönetmeni aleyna absbsb ve sette sürekli kaprisleriyle ekibi çıldırtmis ağlatmis falan . Keşke biraz nostaljik bişey yapsaymış yıldız tilbenin klibi daha ilginçti bence.

5 haziran 2018 15:25

8. Off sebebi neydi ki zaten aşşşırı iyi bir şarkı yaptın, ne biçim bir klip. Şarkı da konulu ona uygun canlı bir şey yapsaydı iyiydi. Dümdüz dans etse bile iyiydi.

Kırmızı takım giyen korkunçlu bey hariç ama. Sempatik bir bey, sevdim onu.

5 haziran 2018 15:38

9. Klip ve şarkı çok alakasız olmuş.klip kötü diyemem ama dünyadaki en iyi kliplerden biri de değil.biraz lady gaga esintileri var.

5 haziran 2018 15:41

10. aadsasd merak edip izledimde biraz hande yener biraz bez bebek olmuş