alix avien iyi bir marka mı???

maskarası 170 lira ruju 115 lira allığı 180 lira olarak görünce merak ettim süslüler. bana göre biraz pahalı geldi, değer mi parasına?

1. Flormar golden rose kategorisi bence

27 şubat 2022 20:58

2. Allığı 180 liraya sattığına göre pek de golden rose gibi değildir süslüm ya

27 şubat 2022 21:00

3. Anladım süslü. Demek ki şimdilerde içeriklerini falan iyileştirdiler. Denemek lazım.

27 şubat 2022 21:14

4. Süslü Amazonda daha uyguna satılıyor bu marka satın alacaksanız oradan alın bence.

27 şubat 2022 21:21

5. ilk maskaram alix avien'di. eczaneden 2010'da almıştım. flormar ve golden rose'dan fazlası değil.

27 şubat 2022 21:22

6. Bir milyoncu markası değil mi alix avien ya. Allah kahretsin ne ara bu fiyatlara ulaştı.

27 şubat 2022 21:27

7. ojeleri çok güzeldir kaç yıllık ojelerim var hala ilk günkü gibi rujlarını da severim flormar 100 liraya kirpik yapıştıran maskara pastel 170 liraya terracotta allık satıyorsa alix avien neden satmasın?

27 şubat 2022 21:34

8. bir milyoncu olan new welldi o bile 100 liraya maskara satıyordu kaç ay önce alix avien de bir milyoncu diyen oldu ya pes :d

27 şubat 2022 21:36

9. alix avien golden rose bile değil avon new well ayarındaydı gayet yıllar önce. yerel dükkanlarda upucuza satılırdı. tam da 180 tlyse bi olayı vardır desinler diye izlenmiş bi politika. markayı bilmiyor olabilirsiniz ama önceden bilenler varken boş atmayın isterseniz. bu aralar sağa sola reklam vermişler reklam ücretleri + bi olayı vardır taktiğiyle 180 tl olmuştur allık

27 şubat 2022 22:00

10. Ss yermek için söylemiyorum ama yaşınız küçük sanırım. Parfümerilerde satılan flormar ayarında bile olmayan yılların markası bu.

27 şubat 2022 22:17